bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,944.13 1.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 601.48 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 141.97 3.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527452 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466823 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148764 3.10%

ABD Senatörleri Kripto Madenciliğinin İncelenmesini İstiyor

Maggie Hassan

İki ABD senatörü, Hazine Bakanlığı’nın dünya çapında kripto madenciliğine daha yakından incelemesini ve bulgularını Kongre ile paylaşmasını istiyor. Senatörler Maggie Hassan ve Joni Ernst, Pazartesi günü Kongre için bir kripto raporu hazırlamasını gerektiren bir yasa tasarısı sundu.

Tasarının odak noktası, küresel madencilik operasyonları ve özellikle yarı iletkenler gibi belirli teknolojik endüstriler için tedarik zincirleri üzerindeki etkileri kapsıyor.

Çalışma aynı zamanda madenciliğin yoğun olduğu ülkelerin endüstri için kullandığı politik çerçeveleri de değerlendirecek. Çalışma ayrıca 2016’dan 2022’ye kadar Amerika ve Çin sınırları içinde çıkarılan kripto para biriminin türlerini ve dolar değerlerini ve ayrıca Hazine’nin ilgili bulduğu diğer ülkeleri de kapsamına alıyor.

kripto para madenciliği

Senatör Kripto Para Madenciliğinin İncelenmesini İstiyor

Hassan, amacın ABD’nin küresel rekabet gücünü artırmak ve kriptonun ABD’yi en üst düzeyde tutmak için kritik olduğunu söylüyor.

Hassan bugün yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“ABD’nin rekabet gücünü güçlendirmek için hükümetimiz, kripto para biriminin küresel ekonomide oynadığı rolü ve diğer ülkeler tarafından nasıl kaldıraç olarak kullanıldığını daha iyi anlamalı.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala