bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,234.41 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.78 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 596.21 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500602 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43722 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140653 2.80%

Yapay Zekâ Destekli CryptoGPT, Yatırım Aldı

yapay zeka destekli cryptogpt yatirim aldi

Son dönemde ChatGPT başta olmak üzere yapay zekâ projelerine ilgi artmış durumda. Bu noktada yapay zekâ odaklı Blockchain ağına sahip CryptoGPT hizmetlerini geliştirmek adına yeni bir yatırım turuna çıktı. CryptoGPT, çıkmış olduğu yatırım turunu başarılı bir şekilde tamamladığını açıkladı.

CryptoGPT, 10 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Sıfır Bilgi (ZK) Layer-2 Blockchain destekli CrpytoGPT, 10 milyon dolarlık yatırım almak adına, son dönemde yapay zekaya artan ilgiden yararlanan son şirket oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre kripto ayı piyasası esnasında en aktif yatırımcılardan biri olarak ortaya çıkan piyasa yapıcı DWF Labs liderliğindeki yatırım turu kapsamında CryptoGPT, 250 milyon dolarlık bir değerlemeye ulaştı.

yapay zeka destekli cryptogpt yatirim aldi 2

Şirket kısa bir süre önce Web3 odaklı yapay zeka asistemi “Alex”i piyasaya sürdü ve ZK Layer-2 Blockchain ağını ve ticari uygulamalar için verileri toplayan, şifreleyen ve aktaran bir yapay zekaya veri motoru geliştirme sürecine devam ediyor. CryptoGPT tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ZK teknolojisini ödemelere uygulamak yerine, CryptoGPT bunu özel veri aktarımları için entegre ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala