bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,816.71 5.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,434.37 11.55%
bnb
BNB (BNB) $ 586.65 2.01%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 9.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532275 4.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487768 3.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156727 5.05%

Jack Dorsey’nin Bitcoin fiyat tahmini dudak uçuklattı

Bitcoin jack dorsey

Twitter’ın kurucu ortağı Jack Dorsey, Bitcoin (BTC) fiyatının 2030 yılına kadar en az 1 milyon doları görebileceğini iddia etti.

Teknoloji dünyasının ünlü ismi Jack Dorsey, 9 Mayıs tarihinde gazeteci Mike Solana ile röportaj gerçekleştirdi. Pirate Wires’a demeç veren Dorsey, Bitcoin (BTC) hakkında görüşlerini paylaştı.

Dorsey, BTC fiyatının uzun vadeli görünümde yükseliş potansiyeli taşıdığını dile getirdi. Şu anda Block’un başkanı olan Dorsey, BTC fiyatının aslında Bitcoin için en ilginç şey olmadığını vurguladı. Dorsey, daha çok arkada yatan teknolojiye ve işleyişe odaklandı.

Diğer taraftan Dorsey, önümüzdeki altı yıllık dönemde, BTC’nin ulaşabileceği fiyat seviyesine de değindi.

jack dorsey bitcoin

Dorsey’den Bitcoin’e inciler

Mike Solana ile röportaj gerçekleştiren Jack Dorsey, Bitcoin (BTC) hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dorsey, BTC fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşabileceğini aktardı. Teknoloji alanında adından söz ettiren Dorsey, Bitcoin ekosistemini ve altyapısını da yorumladı.

Bitcoin ekosisteminin iş birlikçi doğasına ve kolektif çabaları teşvik etmek için oluşturulan yapısına dikkat çeken Dorsey, “Kuruluş hikayesi bir yana, Bitcoin’le ilgili en şaşırtıcı şey, Bitcoin üzerinde çalışan, BTC ile ödeme alan ya da kendisi için BTC satın alan herkesin tüm ekosistemi daha iyi hale getirmesi, bu da fiyatın yükselmesini sağlıyor.” yorumunda bulundu.

Dorsey, Bitcoin’i büyüleyici bir ekosistem ve hareket olarak tanımladı. Twitter’ın kurucu ortağı, Bitcoin’den çok şey öğrendiğini ifade etti.

Son olarak Dorsey, Block’un, Bitcoin ile ilgili girişimlerden elde ettiği brüt kârının yüzde 10’uyla her ay daha fazla BTC satın alacağını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala