bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,477.01 0.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,251.92 3.78%
bnb
BNB (BNB) $ 596.62 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 141.31 1.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517951 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468776 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147895 0.50%

Washington Eyaleti, Blockchain Konusundaki Yasa Tasarısını Onayladı

Ekran goruntusu 2022 03 31 144404

Blockchain teknolojisinin birçok alanda görünür olması ile beraber bu alandaki çalışmalar da hız kazanmış durumda. Bu kez Washington eyaleti Valisi Jay Inslee, eyaletin çeşitli finans ve endüstriyel sektörlerde Blockchain teknolojisini benimsemesini genişletmeyi amaçlayan bir yasa tasarısını bugün imzaladı.

Washington Eyaleti Valisi Jay Inslee’den Blockchain Yasa Tasarısı Onayı

Elde edilen son bilgilere göre Washington Eyaleti, bir çalışma grubuna bir dizi endüstride Blockchain teknolojisi uygulamalarını inceleme yetkisi veren bir yasa tasarısını resmen kabul etti.

washington eyaleti blockchain yasa tasarisini onayladi

Söz konusu yasa tasarısı bankacılık ve finansal hizmetler, bilgi işlem, emlak işlemleri, sağlık hizmetleri, tedarik zinciri, yüksek öğrenim ve kamuya açık kayıt tutma dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda blok zinciri teknolojisi uygulamalarını incelemek için blok zinciri paydaşlarını bir araya getirecek.

Bunun yanında yasa tasarısını ilk öneren Cumhuriyetçi Senatör Sharon Brown, Washington Eyaletinin blok zinciri teknolojisini “Washington’daki tüm sakinlerin, işverenlerin ve işçilerin yararına” kullanmaya hazır olduğunu gösterdiğini söyledi:

Şirketler, hizmetlerin sunumunu iyileştirmek için her gün blok zincir teknolojisini benimsiyor. Bu yeni yasa, yeni iş fırsatlarını karşılayan, yeni uygulamalar aramaya istekli ve potansiyel tedarik zinciri yönetimi ve STEM eğitimi fırsatlarını belirlemeye istekli bir ortam yaratmada hayati bir ilk adımdır. Bunu görmekten memnunum. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala