bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Valereum Blockchain, Juno Group’u Satın Aldı

valereum blockchain juno groupu satin aldi

Blockchain alanında kurum ve kuruluşlar ekosistemlerini hızla genişletmeye devam ediyor. Son olarak Valereum Blockchain, yaptığı kamu açıklamasında Juno Group‘u (Juno) satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Valereum ve Juno Arasındaki anlaşma tamamlandığında, Valereum‘un direktörü Alan Gravett, Juno’nun yeni Başkanı olacak. Ek olarak bu anlaşma, Valereum Blockchain’e 850.000 sterline mâl olacak. Yaklaşık 500.000 sterlin nakit olarak ödenirken, kalan 350.000 sterlinlik kısım anlaşmanın tamamlanmasından bir yol sonra geçerli hisse fiyatı üzerinden Valereum hisseleri şeklinde ödenecektir.

valereum blockchain juno groupu satin aldi

Juno Group Artık Velereum Blockchain Bünyesinde

Valereum Blockchain, 20 Ocak 2022’de yapılacak olan hissedarların Olağanüstü Genel Kurulu’nda, şirketin adını Valereum Blockchain Plc’den Valereum Plc’ye değiştirmek için bir karar önerileceğini belirtti. Şirketin yöneticilerine göre, bu yeni isim onun genişletilmiş ticari faaliyetlerini temsil ediyor.

Valereum Başkanı Richard Poulden konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

“Bu satın alım, fiat ve kripto dünyaları arasında tam olarak düzenlenmiş bir bağlantı sağlamak için Valereum Köprüsü’nü inşa etmenin önemli bir parçası ve Şirketin Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası ile ilgili çabalarını tamamlıyor. Adımızın Ocak 2022’de Valereum Plc olarak kısaltılması, Valereum’un faaliyetlerinin devam eden genişlemesini ve yönetiminin küresel vizyonunu yansıtıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala