bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Tokens.com, Decentraland’da Sanal Arazi Satın Aldı

tokens com decentralandda sanal arazi satin aldi

Merkezi olmayan finansa (DeFi) odaklanan Kanadalı yatırım şirketi Tokens.com, Decentraland platformunda yaklaşık 2,5 milyon dolar değerinde sanal arazi satın aldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; söz konusu olan sanal arazi toplam 618.000 MANA karşılığında 116 parsel satın alındı.

Decentraland’daki Sanal Arazi Metaverse Group Aracılığıyla Satın Alındı

Kanadalı yatırım şirketi Tokens.com, Decentraland platformunda sanal arazi satın alınmasını bugüne kadar türünün en büyük işlemini temsil ettiğini iddia ediyor. Bu sanal arazi ise; yaklaşık 1.3 basketbol sahası büyüklüğünde olan fiziksel bir araziye eşdeğer olduğu biliniyor.

tokens com decentralandda sanal arazi satin aldi

Şirket belirtilen bu sanal araziyi ise müşteriler için sanal arazi geliştirme hizmetleri sunan sanal emlak firması Metaverse Group aracılığıyla satın aldı. Bunun yanında sanal emlak firması Metaverse Group; Cryptovoxels, The Sandbox, Upland ve Somnium platformlarında ise sanal arazi kiralıyor ve aynı zamanda satışını da gerçekleştiriyor.

Satın alınan arazi; Decentraland’ın Fashion Street bölgesinde yer alıyor. Decentraland Vakfı İçerik Başkanı Sam Hamilton konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Moda, metaverse’de büyüyecek bir sonraki büyük alan olabilir. Dolayısıyla, Metaverse Group’un Decentraland’ın moda bölgesinin kalbindeki bu arazi satın alımıyla böylesine kararlı bir taahhütte bulunması heyecan verici.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala