bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

The Sandbox’ta Yeni Bir Mağaza Daha Açıldı

the sandboxta yeni bir magaza daha acildi

Metaverse kavramının hızlı bir şekilde benimsenmesiyle birlikte birçok alandan talep görmeye başladı. Özellikle metaverse‘de sanal arazi satın alımı son zamanların en çok konuşulan konusu oldu diyebiliriz. Birçok marka metaverse’de arazi satın alarak dijital dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Bu kez fiziksel spor kartlarını anında değerlendirmek için bilgisayar teknolojisinden yararlanan bir girişim metaverse‘deki ilk spor kartı mağazasını tanıtmak için The Sandbox Game’de arazi satın aldı.

The Sandbox Mağaza Açılışları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Metaverse ve NFT sektörü hızla gelişmeye devam ederken dev şirketler de bu alanda attığı adımları sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde belirttiğimiz gibi Samsung 2022 model TV’lerine NFT desteği ekleyeceğini açıkladıktan hemen sonra Samsung, bu kez de metaverse için bir adım attı. Böylece Samsung ve Decentraland bir ortaklık kurdu. Yani bu ortaklık ile Samsung’da metaverse’de mağaza açacak.

the sandboxta yeni bir magaza daha acildi 2

Bunun yanında bu kez açılacak olan metaverse‘deki ilk spor kartı mağazası; koleksiyonculara dijital NFT‘leri fiziksel spor kartlarıyla teminat altına alma ve takip etme konusunda yeni bir fırsat sunmayı planlıyor. Öyle ki söz konusu girişim, spor kartı ticaret endüstrisini geleneği ortadan kaldırmadan geleceğe getirerek, gücü koleksiyoncuların ellerine geri vermeye çalışıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala