bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Tesla Mağazasından DOGE ile Alınabilecek Ürünler

tesla magazasindan doge ile alinabilecek urunler

Tesla CEO’su Elon Musk’ın bir Dogecoin (DOGE) savunucusu olduğu biliniyor. Ünlü CEO, attığı bir tweet ile Tesla mağazasından DOGE ile alınabilecek ürünler olduğunu doğruladı. Peki, bu ürünler hangileri?

Bu arada hemen hatırlatalım, daha önce sitenin erişilebilen kodlarında DOGE ismine de rastlanmıştı. Bir mühendis, Tesla‘nın kaynak kodunu arka uçta analiz ettiğini ve şirketin DOGE ödeme seçeneğini test ettiğini söyledi.

Tesla Mağazasından DOGE ile Alınabilecek Ürünler Neler?

Elektrikli araç devi Tesla’nın çevrimiçi mağazasında birçok ürün bulunuyor. Bunlar arasında kablosuz powerbank’i, 1:18 oranında küçülmüş Tesla markalı araçları ya da bir termosu görmek mümkün. Tabii ki tüm ürünler DOGE ile satılmıyor. Ancak DOGE ile alınabilecek ürünler var.

tesla magazasindan doge ile alinabilecek urunler 2 1

Bunların en pahalısı çocuklar için bir CyberQuad. Dört tekerlekli bir ATV olan CyberQuad, 12.020 DOGE karşılığında alınabiliyor. Bunun dolar karşılığı ise yaklaşık 2.280 dolar.

Çocuklar için tamamen elektrikli bir ATV olan CyberQuad, yaklaşık 24 km menzile sahip.

tesla magazasindan doge ile alinabilecek urunler 3

Tesla mağazasından DOGE ile alınabilecek ürünler arasında Giga Texas Kemer Tokası bulunuyor. Bu kemer tokasının değeri 835 DOGE yani yaklaşık 158 dolar.

Markanın en yeni Gigafactory isimli fabrikasının adına üretilen kemer tokasının üzerinde belirgin bir T logosu bulunuyor. Döküm çinkodan üretildiği söylenen token, antika gümüş kaplama ile geliyor.

tesla magazasindan doge ile alinabilecek urunler 4

DOGE ile alınabilecek son ürün ise 300 DOGE’ye satılan bir Cyberwhistle. Cybertruck’tan ilham alan Cyberwhistle, sınır üretim. Paslanmaz çelikten yapılmış olan düdüğün birinci sınıf malzemeyle üretildiği söyleniyor. Yaklaşık 56 dolarlık değere sahip düdüğün stoklarda kalmadığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hazal Orta

Hazal, 1990 yılında, ailenin tek çocuğu olarak, İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Hayatının ilk 18 yılını İstanbul’da geçirdikten sonra üniversitede Turizm ve Otel İşletmeciliği okumak için Isparta’nın yolunu tuttu. Eğitim hayatı boyunca yalnızca stajlarda turizm sektörüyle ilgilendi. Üniversite eğitiminin ilk yıllarında Work&Travel programıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde üç aylık bir turizm deneyimi elde etti ve bu kariyerini, burada noktaladı. Eğitimi boyunca hiçbir gün bile turizmde bir kariyer hedeflemediği için okul biter bitmez kendine yeni bir çıkış aradı. Yazmaya ve yazılı basını takip etmeye olan ilgisiyle birlikte de kendini bilgisayar başında haber yazmaya çalışırken buldu. Editörlük kariyerine 2012 yılında, otomobil haberleri yazmaya çabalayarak başlayan Hazal, kariyerinin ilk yıllarında hem haberciliğin hem de dijital yayıncılığın dinamiklerini öğrenmeye başladı. SEO kelimesiyle tanışması da bu yıllara dayanıyor. Yaklaşık 6 yıl boyunca yerli ve yabancı basını yakından takip ederek en doğru bilgiyi, hızlı ve sade bir şekilde okurlarla buluşturmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi. 6 yıllık bu otomotiv haberleri geçmişinin ardından ise soluğu teknoloji basınında aldı. Teknoloji basınındaki kariyerine Yazı İşleri Müdürü olarak başlayan Hazal, içerik üretiminin yanında yönetimi konusunda da önemli deneyimler elde etti. Bu süreçte hem teknoloji hem de otomotiv basınındaki bazı dergilerde de Yazı İşleri Müdürü ve Editör olarak görev alarak, basılı yayınlara dair de tecrübeler edindi. Farklı ekiplerle ve farklı sektörlerde çalışmanın çok yönlülüğe önemli katkılar sağladığını düşünen Hazal, yeni dönemde ise uzun suredir heyecan duyduğu blockchain teknolojisine daha fazla ilgi göstermeye başladı ve kariyerine de, teknolojiyle olan dirsek temasını kesmeden, bu doğrultuda devam etmeye karar verdi. Teknolojinin kanatları altındaki blockchain, NFT ve kripto para terimlerine aşina olan Hazal’ın yolu da böylelikle Kriptomeda ile kesişmiş oldu. BTCHaber.com'da Yönetici Editör görevini üstlenen Hazal, yazmaya bu çatı altında devam ediyor. Boş zamanlarında farklı alanlarda okumalar yapan Hazal, iyi yazmanın çok okumaktan geçtiğine inanıyor. Bilgisayar başından kalktığında ise soluğu dijital içerik platformlarında alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala