bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Ripple CEO’sundan dudak uçuklatan beklenti

Ripple CEO

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, spot Bitcoin ETF’lerin etkisi ve yaklaşan Bitcoin halving’i üzerinden kripto piyasasının gidişatını yorumladı.

Kripto para piyasasının gidişatı Bitcoin halving’ine takılmış durumda. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), tahmini 20 Nisan’da halving gerçekleştirecek. Beklentiler ise halving dönemi ile birlikte boğa koşusunun yaşanması yönünde.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse CNBC’ye verdiği demeçte, kripto para alanında ilk kez gerçek kurumsal yatırımın ortaya çıktığını, bu nedenle gidişat konusunda çok iyimser olduğunu dile getirdi. Ünlü CEO, kripto piyasası ile ilgili görüşlerini ve beklentisini de dile getirdi.

ripple ceo yorum

Ripple CEO’su, kripto piyasasının ikiye katlayacağını düşünüyor

CNBC’ye röportaj veren Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, spot Bitcoin ETF ve Bitcoin halving’iyle birlikte kripto piyasasının yükselişini sürdüreceğini söyledi.

CNBC’ye konuşan Garlinghouse, kripto para sektörünün 5 trilyon dolar piyasa değerine ulaşacağını dile getirdi. Ünlü CEO’nun bu yorumuna göre, kripto piyasası iki kat büyüme yaşayacak. Güncel verilere göre kripto piyasası 2,59 trilyon dolar piyasa değerine sahip durumda.

Garlinghouse, sansasyonel büyüme tahminini spot Bitcoin ETF’lerdeki gerçek kurumsal ilgiye bağladı. CEO’ya göre, kriptoda ilk kez böylesine bir ilgi akışı söz konusu.

Ripple CEO’suna göre, kripto piyasasının büyümesindeki bir diğer faktör ise Bitcoin halving’i olacak. Bitcoin blok ödüllerinin yarıya indirilmesi anlamına gelen halving, kripto piyasasını canlandıracak.

ABD’de diken üstünde hareket eden Ripple’ın CEO’su Garlinghouse, bu yılki ABD seçimlerinin ardından ülkede yeni yönetimin göreve başlamasıyla birlikte kripto alanında düzenlemelerin ortaya çıkacağını ifade etti. Bu kapsamda konuşan CEO, SEC ile süren davanın olumsuz sonuçları doğurduğunu ve kısıtlayıcı bir hale geldiğini aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala