bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Fantom sinyali verdi: Bu 5 memecoin’e dikkat!

fantom memecoin furyasi

Fantom kurucu ortağı Andre Cronje, Fantom ekosisteminde bir memecoin furyasının başlayabileceğinin sinyalini verdi. Cronje’nin yaptığı paylaşım ile birlikte kripto yatırımcıları Fantom ağına yöneldi. Peki hangi Fantom memecoin’leri dikkat çekiyor?

Kripto yatırımcıları, majör altcoin’lerden ziyade memecoin’lere daha fazla ilgi duyuyor. Son zamanlarda memecoin furyası birçok blokzinciri etkisi altına almış durumda. Özellikle Solana blokzinciri, memecoin çılgınlığının merkezi olarak kabul ediliyor.

Memecoin furyası Fantom blokzincirine kayabilir. Fantom kurucu ortağı Andre Cronje, X platformundan sansasyonel bir paylaşımda bulundu. Cronje, blog gönderisinde “Topluluklar ve yatırımcılar için daha güvenli bir ortam yaratmak.” başlığıyla memecoin çılgınlığının fitilini ateşledi.

Cronje, Fantom ağındaki memecoin’lere destek vereceklerini ve yeni memecoin’lerin blokzincirde piyasaya sürülmesine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Fantom memecoin

Peki olası bir Fantom memecoin furyasında, hangi projeler dikkatleri üzerine çekecek? Sizler için Fantom blokzincirinde öne çıkabilecek 5 memecoin’i ele aldık.


1- Sonic Goat (sGOAT)

Sonic Goat (sGOAT), Fantom ağının en büyük memecoin’leri arasında gösteriliyor. Popüler memecoin, Fantom blokzincirini daha eğlenceli ve aktif bir hale getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca sGOAT, kurucusunun 300 milyon doların üzerinde kişisel fonuyla destekleniyor. Kurucu, en büyük FTM sahiplerinden birisi olan Fantom Goat olarak biliniyor.

sGOAT

Zincir üstü verilere göre sGOAT piyasa değeri 25 milyon dolar seviyesinde. Popüler memecoin, 2,6 milyon dolar likiditeye sahip durumda. Ayrıca proje, son 24 saatte 1,4 milyon dolar işlem hacmi elde etti.


2- Tinhatcat (THC)

Tıpkı Solana ağındaki dogwifhat (WIF) gibi bir memecoin olan Tinhatcat (THC), Fantom’un şapkalı kedisi olarak biliniyor. Tinhatcat, Cronje tarafından takip edilen memecoin’ler arasında yer alıyor.

Tinhatcat

Zincir üstü verilere göre THC piyasa değeri 7,3 milyon dolar civarında. THC, 366 bin dolar likiditeye sahip. Popüler memecoin, son 24 saatte 385 bin dolar işlem hacmine ev sahipliği yaptı.


3- Muttski (MUTTSKI)

Blokzincirin en popüler memecoin’lerinden birisi olan Muttski (MUTTSKI), işlevselliğiyle ön plana çıkıyor. Yardımcı programlarıyla ve topluluğuyla ön plana çıkan Muttski, Fantom’un öne çıkan memecoin’leri arasında yer alıyor. Ayrıca memecoin, MuttskiBot aracılığıyla trader’lara kolay işlemler yapma olanağı sunuyor.

Muttski fantom

Zincir üstü verilere göre, MUTTSKI piyasa değeri 2,6 milyon dolar seviyesinde. MUTTSKI, 153 bin dolar likiditeye sahip. Kısa sürede adından söz ettiren memecoin, son 24 saatte 67 bin dolar işlem hacmine imza attı.


4- FANTOMSONICINU (fSONIC)

Fantom blokzincirinin bir başka popüler memecoin’i ise FANTOMSONICINU (fSONIC) projesidir. Bu proje, karışık bir isme sahip olsa da global yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Memecoin projesi, nispeten diğer projelere göre daha az bir token arzına sahip durumda. Bu nedenle token’ın fiyatı şimdiden 1.000 doları aştı.

Fantomsonicinu fSONIC

Zincir üstü verilere göre, fSONIC piyasa değeri 2,6 milyon dolar seviyesinde. Fantom memecoin’i fSONIC, 991 bin dolar likiditeye sahip. Memecoin, son 24 saatte 47 bin dolar işlem hacmi kaydetti.


5- GoGo Foundation (GOGO)

Fantom blokzincirinde yer alan GoGo Foundation (GOGO), Fantom ekosistemindeki en iyi topluluğu inşa etmeyi amaçlıyor. Proje, “Make Fantom Great Again” başlıklı mem paylaşımlarıyla da ön plana çıkıyor. Memecoin projesi, kısa sürede etkili bir topluluk oluşturmayı başardı.

GOGO

Zincir üstü verilere göre, GOGO piyasa değeri 500 bin dolar civarında. GOGO, 70 bin dolar likiditeye sahip durumda. Topluluk odaklı memecoin, son 24 saate 13,19 bin dolar işlem hacmi gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala