bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Strike, Twitter Ödemeleri için Hizmet Verebileceğini Açıkladı 

Strike Twitter Odemeleri icin Hizmet Verebilecegini Acikladi

Bir süredir aralarında anlaşmazlık yaşayan Twitter ve Elon Musk, sonunda bir araya geldi ve Musk 27 Ekim’de satın alımı tamamladı. Bunun üzerine hızlı bir yeniden yapılanmaya giren Elon Musk, Twitter’a bir takım yeni özellikler ekleyeceğini açıkladı. Bu planlara dahil olan mavi tık için 8 dolarlık teklif sonrası şirketler harekete geçti. Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao bu ödemeler için Binance Pay’in kullanılabileceğini belirtirken bir açıklama da Strike’ın CEO’su Jack Mallers‘dan geldi.

Strike, Twitter Ödemeleri için Bitcoin Lightning’i Entegre Edebilir

Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almadan önce en büyük şikayetlerinden biri de platformdaki sahte hesaplardı. Bunun için çözüm önerilerinden bulunan Musk, doğrulanmış hesaplar için bir abonelik sistemi getirmeyi planlıyor. Bunun için 8 dolarlık bir fiyat belirleyen Musk’ın bu planı için de şirketler öne çıkmaya başladı. İlk olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao teklif sundu.

Strike’ın CEO’su Jack Mallers da şirketinin Twitter Blue abonelikleri için Bitcoin Lightning ödemelerini hızlıca entegre edebileceğini söyledi.

Mallers, anında ve ‘neredeyse ücretsiz’ Bitcoin ödemeleri olan Bitcoin Lightning Network ödemelerinin kabul edilen bir ödeme yöntemi olması gerektiğini belirtti.

“Şirketim (Strike), Lightning Tips’i etkinleştirmek için Twitter ile ortaklık kurdu. Hatta bu ödemeleri USD cinsinden yapma olanağı da sunuyoruz. Bu nedenle Twitter için ekstra bir artış yok (kart ödemesi gibi ödeme ve raporlanma). Halihazırda bir ortaklığımız olduğu düşünülürse, bu birkaç gün içinde bu proje hayata geçirilebilir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala