bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,472.27 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.30 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 604.24 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524234 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473242 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150194 0.26%

Shiba Inu Ekibi Shibarium Geliştirici Notlarını Yayımladı

Shiba Inu Ekibi Shibarium Gelistirici Notlarini Yayimladi

Son dönemde operasyonlarını hızlandıran Shiba Inu ekibi yeni bir güncelleme ile topluluğunun dikkatini çekmeyi başardı. Yakın tarihli bir blog gönderisi paylaşan Shibarium geliştiricisi Unification, Layer 2 protokolü ve Xfunds ShibaSwap hakkında geliştirici notlarını paylaştı.

Shiba Inu Ekibi Shibarium Geliştirici Notlarını Yayımladı

Shiba Inu Ekibinden Shibarium Geliştirici Notları

Yakın tarihli bir blog gönderisine göre, Shibarium geliştiricisi Unification, Katman 2 protokolü ve Xfunds ShibaSwap bonusu hakkında bir güncelleme sundu. Bu güncelleme ile birlikte topluluğa geliştirmeler hakkında detaylar verildi.

Blog yazısına göre ilk genel beta test ağıyla ilgili olarak, hazır olduğunda Shib topluluğunu desteklemek için güçlü ve hazırlıklı bir ağ sağlamak için geliştirici/yetkilendiren sektör bu sürümün odak noktası olacak. Ekip yayımladığı raporda şu detaylara yer verdi:

“Güncelleme, IBC entegrasyonuna ek olarak, BEACON, WrkChain ve Enterprise modüllerinde birçok optimizasyon ve iyileştirme sunuyor. BEACON ve WrkChain gönderimleri, durum veritabanı boyutunu optimize etmek için artık 50.000 girişte bulunuyor (bu, dakikada 1 gönderimde yaklaşık 1 aylık gönderim verisine eşittir)”


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala