bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

ParaSwap, Avalanche’da Piyasaya Sürülüyor

paraswap avalancheda piyasaya suruluyor

ParaSwap, Avalanche’da piyasaya sürülüyor. ParaSwap, belirli bir blok zincirinde, merkezi olmayan borsalarda (DEX) likiditeyi bir arada tutmaya yarayan bir platformdur. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; ileride Curve ve Kyber’i entegre etme planlarının olduğunu ve bununla birlikte Sushi, Trader Joe ve Pangolin de dahil olmak üzere Avalanche’ın en popüler 13 DEX’inden gelen işlemler için likidite toplanacağını açıkladı.

Planlanan entegrasyon çerçevesinde amaç, önde gelen projeleri ağlarına çekmek. ParaSwap’ın kurucusu Mounir Benchemled yaptığı açıklamada, kullanıcıların yeni bir ürün aracılığıyla 180 milyon dolarlık Avalanche Rush teşvik programından yararlanacağını söyledi.

Avalanche Tabanlı Borç Verme Protokolleri Planlandı

ParaSwap entegrasyonunda özellikle DEX’lere ek olacak şekilde, faiz oranı takasına izin vermek için Avalanche tabanlı borç verme protokolleri de planladı. Ayrıca Mounir Benchemled, projede Avalanche tabanlı birden fazla projeyle işbirliği içinde olduklarını ve DeBridge gibi projelerin de likidite toplamayı kolaylaştırmak için ParaSwap’ın API’sini uyguladıklarının da altını çizdi.

Son olarak Benchemled, ağın sunduğu yüksek hizmet kalitesi ile birlikte, Avalanche’da ortalama 24 saatlik bir zaman diliminde 20 milyon veya 30 milyon dolarlık bir hacim hedeflendiği söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala