bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Meta, Dijital Moda Pazarı İçin Ünlü Markalarla Ortaklık Kurdu

meta dijital moda pazari icin unlu markalarla ortaklik kurdu

Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın ana şirketi olan Meta Blockchain alanında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, dijital bir moda pazarı için ünlü markalarla ortaklık kurdu.

Balenciaga, Prada ve Tom Brown Dijital Moda Pazarına Giriyor

Meta Blockchain yeniliklerinin toplum tarafından daha çok kullanılabileceği önemli bir adım atıyor. Meta bu doğrultuda dijital moda pazarını açacağını ve bu lansmanın kutlamaları için üç moda devi markayla iş birliğine gittiğini duyurdu. Meta’nın CEO’su olan Mark Zuckerberg bugün gerçekleştirdiği bir canlı yayında, Balenciaga, Prada ve Tom Brown markalarının moda avatarlarının satışı için Meta ile ortaklık kurduklarını açıkladı.

meta dijital moda pazari icin unlu markalarla ortaklik kurdu 2

Mark Zuckerberg, sosyal medya devi olan Instagram’ın Meta’daki moda ortakları direktörü Eva Chen ile yaptığı bir canlı yayında, “Bu, markaların metaverse’te modayı başlatmak için bize katılmasından dolayı gerçekten minnettarım ve gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı. Meta’nın sahibi olduğu platformlarda başlatılacak olan dijital moda pazarının önümüzdeki aylarda Instagram, Facebook ve Messenger’da kullanıcıların kullanımına sunulacağı belirtildi. Eva Chen konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Moda nihayetinde bir sanat ve kendini ifade etme biçimidir. Ve şimdi Balenciaga, Prada ve Tom Brown avatarlarını metaverse’te giyebileceğim için ve bundan ne çıkacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala