bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

LinksDAO, Callaway ile Web3’ü Golf Sahasına Taşıyor

LinksDAO Callaway ile Web3ü Golf Sahasina Taşiyor

Blockchain ile spor spor sektörü arasındaki bağ gün geçtikçe güçlenmeye devam ediyor. Kripto şirketleri ve futbol kulüpleri arasında sık sık duyduğumuz ortaklıklar, F1, tenis gibi diğer birçok spor dalına da sıçramış durumda. Son olarak popüler golf şirketi Callaway ile LinksDAO web3’ü golf sektörüne getirmek için güçlerini birleştirecek.

LinksDAO

LinksDAO ve Callaway Arasındaki Stratejik Ortaklık

LinksDAO, piyasaya sürdüğü NFT‘lere sahip kullanıcılara özel üyelik haklarının verildiği bir merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) olarak karşımıza çıkıyor. Ürün yelpazesini genişletmek için kendi gold sahasına sahip olmak isteyen proje, bunun için golf ekipmanı alanında popüler olan Callaway ile stratejik bir ortaklık kurdu.

Bununla birlikte CoinDesk’e göre bu ortaklık, LinksDAO‘nun devam eden yatırım turunda yapılan bir yatırımı da kapsıyor. Her ne kadar iki şirket de bu yatırımı resmi olarak onaylama da LinksDAO Twitter üzerinden bu ortaklığın şirket portföyüne önemli katkıları olduğunu belirtti.

Bu ortaklık ile şimdilik pazarlama ortaklığı Callaway’in LinksDAO’nun resmi ekipman sağlayıcısı olacak ve DAO üyeleri için LinksDAO markalı ekipmanlarda indirimler ve fırsatlar sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala