bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

Kurye Firması Grab’ın CTO’su Metaverse İçin Gizlice Ayrıldı

grab2

Araç çağırma ve yiyecek dağıtımı alanında faaliyet gösteren Grab, teknik öncüsünü metaverse‘e kaptırdı. Wui Ngiap Foo, şirketteki yedi yılın ardından şimdilerde yeni bir kripto oyun girişimine liderlik etmeye hazırlanıyor.

Platformun mobilite hizmetleri filosunu oluşturmaktan sorumlu yönetici Wui Ngiap Foo, 31 Mart’ta koltuğu bırakıyor. Bloomberg‘de yer alan habere göre, iş değişikliği herhangi bir şekilde duyurulmadı. Kimliğinin açıklanmamasını isteyen kişiler bilgiyi sızdırdı.

grab1

Foo ayrıca şirketin kimliğini, güvenini ve güvenlik fonksiyonlarını denetleyen dürüstlük dairesinin başkanı olarak da görev yapmıştı.

Grab CTO’su Foo, Metaverse İçin Ethlas’a Geçti

Merkezi Singapur ve Endonezya‘da bulunan Grab’ın teknoloji başkanı Wui Ngiap Foo, web3.0 oyun firması Ethlas‘a liderlik etmek için işten ayrıldı. Bloomberg’e konuşan bir kişi, Foo’nun, önümüzdeki hafta, kripto oyun girişimi Ethlas’a CEO ve kurucu ortak olarak katılmaya hazır olduğunu söyledi.

Ethlas, oyuncuların kripto paraları biriktirmesine olanak tanıyan blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş yeni oyun platformları arasında yer alıyor.

Ethlas platformundaki oyuncular, sanal para kazanmak için Candy Crush, Tetris ve 2048 gibi çeşitli gündelik oyunlar arasından seçim yapabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala