bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (7-14 Ağustos)

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 6 13 temmuzasd

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Cardano Ağı, 3.000 Akıllı Sözleşme Sayısını Aştı

Akıllı sözleşmeler Blockchain ağları için her gün daha da önemli oluyor. Bu konuda ilk akla gelen ağlardan biri olan Cardano Blockchain ağı büyümeye devam ediyor. Bununla birlikte Cardano ağı akıllı sözleşme sayısında yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 6 13 temmuzadd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Charles Hoskinson, Cardano Hakkında Açıklama Yaptı

Cardano (ADA) ekosistemi bir süredir yeni güncellemesi Vasil Hard Fork için çalışıyor. Daha öncesinde yeni güncelleme için kısa süreli bir erteleme kararı alınmıştı. Bu konu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu durum devam ederken, IOG’nin başkanı Charles Hoskison, Cardano’nun teknoloji bölümünü kaçırdığını söyleyen eleştirmenlere resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 6 13 temmuzsdd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dogecoin Ortağı, Bitcoin Fiyat Performansıyla Alay Etti

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortaklarından olan Billy Markus, Bitcoin (BTC) açıklamalarına devam ediyor. Dogecoin ortağı Markus, son açıklamasında Bitcoin fiyat performansıyla alay etti.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 6 13 temmuzasdd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Citi, Ethereum Merge Güncellemesinin Önemini Vurguladı

Ethereum’un PoS’a geçiş adımlarının ilki olan Merge, duyurulduğu tarihten bu tana etki yaratmaya devam ediyor. Bankacılık devi Citi ise bir araştırma raporunda, Ethereum’un onu Proof of Work (PoW) sisteminden daha çevre dostu bir Proof of Stake (PoS) mekanizmasına değiştiren Merge’ün bir takım sonuçları olacağını açıkladı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 6 13 temmuzsdfdssa

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tinder, Metaverse Planlarından Uzaklaşıyor

Dünyanın en çok kullanılan flört uygulamalarından birisi olan Tinder’ın arkasındaki şirket olan Match Group, 2022 yılı ikinci çeyrek kazançlarında hayal kırıklığı yaşamasının ardından bir takım değişikliğe gideceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada Tinder’ın metaverse planlarının artık geride kalacağı belirtildi.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala