bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Citi, Ethereum Merge Güncellemesinin Önemini Vurguladı

citi ethereum merge guncellemesinin onemini vurguladia

Ethereum’un PoS’a geçiş adımlarının ilki olan Merge, duyurulduğu tarihten bu tana etki yaratmaya devam ediyor. Bankacılık devi Citi ise bir araştırma raporunda, Ethereum’un onu Proof of Work (PoW) sisteminden daha çevre dostu bir Proof of Stake (PoS) mekanizmasına değiştiren Merge’ün bir takım sonuçları olacağını açıkladı.

Citi’den Ethereum Merge Güncellemesi Hakkında Değerledirme

Ethereum (ETH) Merge yükseltmesi, ETH’nin fiyatı üzerinde yükseliş beklentisi ile en çok beklenen kripto olayları arasında yer alıyor. Bu doğrultuda bankacılık devi Citigroup ise yükseltmenin Blockchain üzerinde çeşitli etkileri olabileceğine inanıyor.

citi ethereum merge guncellemesinin onemini vurguladisdd

Bankanın araştırması, yükseltme başlatıldığında, daha düşük enerji yoğunluğuna yol açabileceğini, Ethereum’u parçalama yoluyla daha ölçeklenebilir bir geleceğe olası bir yol haritasına yol açabileceğini iddia ediyor.

Citi’ye göre, Proof of Stake’e (PoS) geçiş, Ethereum’un genel ihracını yılda yüzde 4,2 oranında azaltabilir. Araştırma, Ethereum deflasyonist bir varlık haline geldiğinde, kripto para biriminin bir değer deposu olarak daha fazla öne çıkacağını belirtiyor.

Citi ayrıca, deflasyonist bir varlık olarak Ethereum’un en yüksek verime sahip Blockchain olma olasılığının düşük olduğunu da öngörüyor. Rapor, Merge ile Ethereum’un blok süresinin 13’ten 12 saniyeye düşeceğini ve ücretlerde bir düşüş ve hızda bir artış olacağını da ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala