bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

Tinder, Metaverse Planlarından Uzaklaşıyor

tinder metaverse planlarindan uzaklasiyor

Dünyanın en çok kullanılan flört uygulamalarından birisi olan Tinder’ın arkasındaki şirket olan Match Group, 2022 yılı ikinci çeyrek kazançlarında hayal kırıklığı yaşamasının ardından bir takım değişikliğe gideceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada Tinder’ın metaverse planlarının artık geride kalacağı belirtildi.

Tinder Metaverve Girişiminlerini Arka Plana Atıyor

Match Group, şirketin ikinci çeyrek mali raporlarını açıkladı. Yapılan açıklamada, kazançların düşmesiyle birlikte yaşanan hayal kırıklığı aktarılırken, yönetim ekibinde de birkaç değişiklik yapıldığı belirtildi. Şirketin CEO’su Renate Nyborg açıklamasında, Tinder’ın metaverse’e yaptığı büyük yatırımların artık arka plana atılacağını belirtti. Tinder’ın web3 ile ilgili araştırma ve metaverse geliştirme konusunda ilk baskısı daha önce yöneticiler tarafından dile getirilmişti. Geçtiğimiz yıl bir video – yapay zeka ve artırılmış gerçeklik şirketi olan Hyperconnect’i satın alan Tinder bu satın alımı sonrasında iddialı projeleri olan “Tinderverse” fikrini açıklamıştı.

tinder metaverse planlarindan uzaklasiyor 2

Yaşanan son olaylarla birlikte Match Group CEO’su Bernard Kim, çevrimiçi flört uygulamasının yeni girişimini alandaki belirsizlikleri gerekçe göstererek yatırımları yavaşlayacaklarını açıkladı. Hissedarlar gönderilen bir mektupta Kim, Tinder’ın tipik olarak sunduğu pazar kazanma başarılarını gerçekleştirebildiğini söyledi. Uygulamanın genel ürün yürütmesini ve hızını iyileştirmek amacıyla yönetici ekibe daha fazla netlik sağlamak için web3 ve meta veri deposu alanını dikkatlice değerlendirme talimatı verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala