bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Charles Hoskinson, Cardano Hakkında Açıklama Yaptı

charles hoskinson cardano hakkinda aciklama yaptiasd

Cardano (ADA) ekosistemi bir süredir yeni güncellemesi Vasil Hard Fork için çalışıyor. Daha öncesinde yeni güncelleme için kısa süreli bir erteleme kararı alınmıştı. Bu konu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu durum devam ederken, IOG’nin başkanı Charles Hoskison, Cardano’nun teknoloji bölümünü kaçırdığını söyleyen eleştirmenlere resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Ayrıca, büyük yatırımcıların Cardano’yu bir yatırım seçeneği olarak görmediklerini iddia ediyorlar.

Charles Hoskinson’dan Cardano Açıklaması

Twitter’da StakeWithPride kullanıcısı tarafından yayınlanan video alıntısında Haseeb Qureshi, “tüm büyük akıllı para yatırımcılarının üzerinde vakit geçirmiyorlar, araştırmıyorlar” Cardano’yu düşünmediğini belirtti. Bu eleştirilerin üzerine Charles Hoskison‘dn yanıt gecikmedi.

charles hoskinson cardano hakkinda aciklama yaptiaa

Bu insanların neden en büyük hisse kanıtı blok zincirini ve yerel tokeni ADA’yı düşünmediklerini iddia ederek, kriptonun “teknoloji ve dinin bir kombinasyonu” olduğu inancını paylaştı. Qureshi, herhangi bir kriptonun her ikisine de sahip olması gerektiğini iddia etti.

Son olarak Cardano’nun (ADA) güncel durumuna bir göz atalım. Cardano (ADA) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,517817 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala