bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Joey Krug: ETH Gelecekte Finansal İşlemleri Kolaylaştıracak

joey krug eth gelecekte finansal islemleri kolaylastiracak 2

Dijital varlık yatırım şirketi Pantera Capital’in ortak yatırım sorumlusu Joey Krug, verdiği röportajda Ethereum‘un (ETH) önümüzdeki 10 yılda küresel finansmanda merkezi bir rol oynayacağına inanıyor. Krug, önümüzdeki 10 yıl içinde küresel finansal işlemlerin yüzde 50’sinin Ethereum’u içerebileceğini söyleyerek bir tahminde bulundu. Krug, Ethereum ile ilgili yaptığı yorumlarda akıllı sözleşme ağına da oldukça olumlu yaklaştı.

Joey Krug ETH’in Küresel İşlemleri Kolaylaştırabileceğini Düşünüyor

Pantera Capital’in Baş Yatırım Sorumlusu Joey Krug, Ethereum (ETH) ile ilgili olarak olumlu bir tablo çizdi. Öyle ki Joey Krug, Polkadot, Solana ve Cardano’ya benzeyen birçok rakip ağın, Ethereum’un hakimiyeti için büyük bir tehdit oluşturacağını düşünmüyor.

joey krug eth gelecekte finansal islemleri kolaylastiracak
Pantera Capital’in Yatırım Ortağı Joey Krug

Pantera Capital’in Baş Yatırım Sorumlusu Joey Krug, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Saati 10 ila 20 yıl ileri alırsanız, dünyadaki finansal işlemlerin çok büyük bir yüzdesi, hatta belki yüzde 50’sinin kuzeyinde bir şekilde, şekil veya form Ethereum’a dokunacaktır.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Joey Krug, merkeziyetsiz finans (DeFi) hakkında da konuşmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala