bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Pantera Capital’dan Joey Krug: DeFi Finansın Geleceği

pantera capitaldan joey krug defi finansin gelecegi

Blokzinciri odaklı yatırım şirketi Pantera Capital yetkililerinden Joey Krug, merkeziyetsiz finans (DeFi) hakkında konuştu. Pantera Capital’in  Yatırım Ortaklarından Sorumlu Başkanı olan Krug, şirketin aylık haber bülteninde “DeFi’nin finansın geleceği olduğuna nasıl %99,9 oranında ikna olduğunu” anlattı.

Pantera Blockchain Letter’ın Şubat 2021 sayısında Krug, GameStop olaylarına ve bu olaylar ile ortaya çıkan sorunları DeFi ile nasıl üstesinden gelinebileceğini açıkladı:

“DeFi ile ilgili harika olan şey, küresel olması, nispeten düşük ücretlere (Ethereum ölçeklendikten sonra), herkes için şeffaf adil kurallara sahip olmasıdır. Hileli sistemden kurtulur ve hile yapılamayan ortak bir kamu altyapısı ile değiştirilir. Hiçbir komisyoncu, teminat gereksinimlerini karşılayamaz çünkü bekçi komisyoncusu yoktur. Takas odası sadece akıllı bir sözleşmedir. Her şey otomatik olduğundan ve akıllı sözleşmelerle gerçekleştiğinden, bir ticaret ya olur ya da olmaz. İşleminiz Ethereum’da onaylandıktan sonra, nihaidir ve işte bu kadar. Ve bu sistemler küresel olduğundan, bunlara dünyanın her yerinden herkes erişebilir.”

Bununla birlikte Krug, DeFi konusunda nasıl ikna olduğunu da aktardı:

“Bir varlıktan diğerine ticaret yapmak istedim. Ethereum’da token olan bir kripto para birimim vardı. ABD piyasasında işlem yapmayan bir borsadan kripto para birimi almak için OTC’ye göndermek için dolara ihtiyacım vardı. Merkezi olmayan bir borsa toplayıcı kullandım (siparişinizi düzinelerce merkezi olmayan token değişimine yönlendiren ve size en iyi fiyatı veren bir site) ve bu ilk token’ı USDC için takas ettim. Aldığım fiyat, herhangi bir OTC masasının aynı ticaret için bana verdiği fiyattan daha iyiydi.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala