bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

Floki Inu, Hindistan’ın Popüler Futbol Kulübü ile Ortaklık Kurdu

floki inu hindistanin populer futbol kulubu ile ortaklik kurdu 2

Tesla CEO’su Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi köpek yavrusundan ilham alan Floki Inu, Hindistan‘ın en popüler futbol kulübü Kerala Blasters FC ile bir ortaklık kurduğunu Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ortaklığın bir parçası olarak, kripto para biriminin logosu ve web sitesi, 2021-2022 Hero Indian Super League sezonu boyunca kulübün formasının sağ kolunda olacak.

Şubat ayında Kerela Blasters, Instagram’da iki milyon takipçiye ulaşarak, bu kadar yüksek takipçiye ulaşan ilk Hint futbol kulübü oldu. Ayrıca, futbol kulübü Twitter’da da 1.8 milyon takipçiye sahip.

floki inu hindistanin populer futbol kulubu ile ortaklik kurdu

Floki Inu, Kerala Blasters FC Ortaklığı ile Hindistan’da Popüler Hale Gelebilir

Floki Inu kripto para biriminin destekçileri, Hindistan‘ın en popüler futbol kulübü Kerala Blasters FC ile bir ortaklık kurmasını potansiyel olarak meme madeni paranın, Hindistan’da ana akım haline gelmesine yardımcı olabileceğine inanıyor.

Söz konusu olan anlaşmanın reklamı, Floki Inu‘nun, Londra’daki yeraltı trenlerine ve otobüslerine reklamlarını bastığı için İngiltere’de soruşturma açılmasından sonra paylaşıldı. Bir BBC raporuna göre, Reklam Standartları Kurumu (ASA) saldırganı araştırmaya başladı. Floki Inu, yaptığı açıklamada saldırıyı “Açık bir sansür girişimi” olarak nitelendirdi. Gerilemeye rağmen, Floki Inu Hollanda’da da bir reklam kampanyası başlattı.

FLOKI son 24 saatte yüzde 4,5 arttı ve düşüş eğilimini kırmayı başardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala