bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

Ferrari, Velas Network ile Ortaklığını Duyurdu

ferrari velas network ile ortakligini duyurdu

Kripto para dünyası yeni ortaklıklarla genişlemeye devam ediyor. Son olarak ünlü süperspor otomobil üreticisi Ferrari, İsviçre merkezli dijital ürün ve hizmet şirketi Velas Network AG ile ortak oldu. Blockchain ve NFT sektöründe de küresel bir oyuncu olan Velas, hizmetlerinin performansı, yeniliği ve teknolojik liderliği ile Ferrari’ye hizmet verecek.

Yapılan bu anlaşma, Ferrari hayranları için özel dijital içerik oluşturulmasını da içeriyor. Ayrıca Velas, Ferrari’nin çevrimiçi tek markalı serisi olan Ferrari Esports Series ve Esports ekibinin isim Sponsoru olacak.

Ferrari ve Velas Ortaklığı

Velas Network, Ethereum 2.0 ile rekabet edebilecek en hızlı EVM zincirine sahip olduğunu iddia eden ender projeler arasında yer alıyor. Velas, merkezi ve merkeziyetsiz araçların en iyi özelliklerinin bir karışımını sağlamak için çalışan açık kaynaklı bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. 

ferrari velas network ile ortakligini duyurdu2

Ekim ayı itibariyle şirket, Velas ağının üzerine inşa edilen yeni şirketlere 100 milyon dolar fon ayırdı ve bu, 5 milyon dolarlık ilk taahhüdünden sonra önemli adım oldu.

Konuyla alakalı olarak konuşan Ferrari Takım Patronu Mattia Binotto şu ifadelere yer verdi:

“İnovasyon ve performansı teknolojik olarak gelişmiş ürün ve hizmetlerin ayırt edici özelliği haline getiren bir şirket olan Velas Network AG ile bu işbirliğini başlatmaktan memnuniyet duyuyoruz: bunların tümü, bizi birleştiren ve Velas’ı Premium Ortağımız olarak seçmemize neden olan değerlerdir. “

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala