bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,484.74 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,194.12 3.49%
bnb
BNB (BNB) $ 593.67 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 136.10 5.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506879 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455032 3.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144909 3.40%

Credit Suisse Destekli Taurus’tan Polygon Adımı

Credit Suisse destekli Taurustan Polygon Adimi2

Credit Suisse destekli kripto şirketi Taurus, tokenizasyon ve saklama platformlarına Polygon desteği ekledi. Böylece Taurus kullanıcıları herhangi bir varlığı dijitalleştirmek için Polygon‘u kullanabilecek. Şirketin yöneticisi Busson, Polyon için büyük bankalardan yüksek talep geldiğini ifade etti.

Credit Suisse destekli Taurustan Polygon Adimi22

İsviçreli Fintech Taurus, Polygon Ağını Ekledi

İsviçreli kripto şirketi Taurus, Polygon ağını tokenizasyon ve saklama platformlarına entegre ettiğini duyurdu. Taurus’un aralarında Credit Suisse ve Deutsche Bank’ın da olduğu müşterileri herhangi bir varlığı tokenize etmek için Polygon’dan yararlanabilecek. Taurus’un tokenizasyon platformu arasında Ethereum, Tezos ve Cardano bulunuyordu. Polygon, platformdaki dördüncü blockchain oldu.

Taurus Stratejik Ortaklıklar Başkanı Victor Busson, Polygon için özellikle büyük bankalardan yüksek talep geldiğini belirtti. Busson, Polygon’un düşük ücret, yüksek hız ve kullanıcı dostu akıllı sözleşme geliştirme araçlarına sahip olduğunu söyledi. Zincir üstü varlık tokenizasyonu, ana akım finans kuruluşlarının kripto benimsemesi için önemli bir aşama olarak görülüyor. Boston Consulting Group, eylül ayında varlık tokenizasyonunun 2030 yılına kadar 16 trilyonluk pazara ulaşacağını tahmin etmişti.

Taurus’un tokenizasyon platformunun son aylarda büyümesi hızlandı. Busson, iki yıl önce yüzde 10 olan tokenizasyon platformunu kullanımının yüzde 70’e ulaştığını bildirdi. Şirket kripto ihraç etme, saklama ve ticareti için büyük banka ve finans kuruluşlarına odaklanırken, bu yılın başlarında Credit Suisse liderliğinde 65 milyon dolar yatırım almıştı. Credit Suisse, nisan ayında 3,2 milyar dolara rakibi UBS Group’a satıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala