bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,720.95 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,584.21 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 586.79 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 186.24 0.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622036 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651727 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213862 16.99%

Google Cloud, Polygon Ortaklığını Duyurdu

google cloud polygon ortakligini duyurdu

Web2 teknoloji devi Google, Web3 alanında da faaliyet göstermek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Google’ın popüler servislerinden birisi olan Google Cloud, Web3 ekosisteminin büyümesini desteklemek adına Polygon ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Google Cephesinden Önemli Polygon Ortaklığı

Teknoloji devi Google’ın önemli servislerinden birisi olan Google Cloud ve Polygon Blockchain ağının geliştiricisi olan Polygon Labs, Polygon düğümlerinin dağıtımını ve yönetimini basitleştirmek ve ekosistemin benimsenmesini artırmak adına ortaklık kurdu. Kurulan ortaklığın bir parçası olarak, Google Cloud’un Blockchain Node Engine’i Polygon desteği vermeye başlayacak.

google cloud polygon ortakligini duyurdu 2

Google Cloud’un Web3 geliştirme için tam olarak yönetilen düğüm barındırma hizmeti olan Blockchain Node Engine, Google Cloud ve Polygon Las tarafından kurulan çok yıllı, stratejik bir ittifakın parçası olarak Polygon desteği verecek. Bu hamle, geliştiriciler için Polygon düğümlerinin dağıtımını ve yönetimini basitleştirmenin yanında Polygon ekosisteminin benimsenmesini de artıracak.

Konu hakkında açıklama yapan bir Google Cloud sözcüsü, Blockchain Node Engine’in hali hazırda Ethereum Blockchain ağını desteklediğini ve Solana Blockchain ağını da desteklemek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Son olarak Polygon Labs’ın kurucu ortağı Brendan Farmer şu ifadeleri kullandı:

Google Cloud altyapısı, talebin artmasıyla birlikte işlemlerin hızlı ve ücretlerin düşük kalmasını sağlamak adına teknolojiyi daha hızlı ölçeklendirmeye katkı sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala