bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

Coinbooks, DAO Çalışmaları için 3.2 Milyon Dolar Fon Topladı

Coinbooks DAO Çalişmalari için 3.2 Milyon Dolar Fon Topladi

Blockchain teknolojisi tüm hızıyla büyümeye devam ederken, DAO sektörü de hızla genişlemeye devam ediyor. Şirketler bu alanda yeni yeni yatırımlarını sürdürürken, Coinbooks da yatırımlarını artırıyor. Öyle ki 3 ay önce kurulan San Francisco merkezli muhasebe yazılım girişimi olan Coinbooks, DAO tabanlı çalışmaları için 3.2 milyon dolar yatırım aldı.

Coinbooks’a DAO için 3.2 Milyon Dolar Fon

Hatırlarsanız Coinbooks’un bu ayın başlarında tamamlanan en son turu 2.5 milyon dolardı ve ön tohumlama Şubat ayında 700.000 dolar oldu. Bathla, bu fonla daha güçlü bir ekip kurmayı, ürün-pazar uyumunu test etmeyi ve ölçeklendirmeye odaklanmayı hedefliyor. Coinbook’lar ayrıca Y Combinator’ın 2022 yaz kohortuna katılacak.

21 yaşındaki kurucu ve CEO Arnav Bathla tarafından kurulan şirket, merkezi olmayan özerk kuruluşların veya “DAO’ların” ve kripto şirketlerinin şu anda muhasebe yapma şeklini değiştirmeyi hedefliyor.

Bathla, konuyla alakalı olarak verdiği demeçte, şu ifadelere yer verdi:

“Mevcut muhasebe platformları banka hesabınızla entegre oluyor. DAO’lar ve kripto şirketleri, kripto işlemleri için cüzdan kullanır. bu, kriptolarını takip etmek için işlemleri mevcut platformlara manuel olarak kopyala-yapıştır yapmak zorunda oldukları anlamına geliyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala