bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Cardano, Node İşlemlerini Daha Hızlı Hâle Getiriyor

Cardano Node İşlemlerini Daha Hizli Hâle Getiriyor

Cardano Blockchain ağı son dönemde oldukça aktif bir geliştirme aşamasından geçiyor. Aktif olarak ağ üzerinde yükseltmelere giden geliştiriciler, son olarak önemli bir geliştirmeyi daha başarılı bir şekilde uygulamaya soktular. Öyle ki IOG CTO’su Romain Pellerin, Twitter üzerinden birkaç dakika içinde gerçekleştirilen bir Mithril görüntüsünü paylaştı. Bu gelişme ile birlikte Cardano ağı, çok kısa bir süre içerisinde toplu Node eşitlemesi yapabilecek.

Cardano Ağı Node Yükseltmelerine Devam Ediyor

Cardano Blockchain ağı hem TVL hem de yeni uygulamaları ile birlikte son dönemin en öne çıkan Blockchain ağlarından biri. Yakın zamanda başarıyla gerçekleştirdiği Vasil Hard Fork ile ağın ölçeklenebilirlik ve verimliliğinde önemi geliştirmeler yapan Vardano son olarak Node işlemlerinde de geliştirmeye gitti.

IOG geliştirici ekibi, tam Cardano Node‘unu hızlı ve verimli bir şekilde ön yüklemek amacıyla Mithril‘den yararlanmak için bir ilk kullanım senaryosu üzerinde çalıştıklarını belirtti. Mithril, Blockchain ağının tamamının veya bir kısmının onaylı anlık görüntülerini vermek için mevcut ağı kullanmayı ve böylece Node senkronizasyon süresini önemli ölçüde azaltmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala