bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

Bitso Uluslararası İşlemler için Circle Entegrasyonu Getirdi

bitso uluslararasi islemler icin circle entegrasyonu getirdi

Meksika merkezli kripto para borsası Bitso, sınır ötesi ödemeler için Circle entegrasyonunu duyurdu. Böylelikle, Bitso Shift girişimi ile Meksikalı işletmelerin sınır ötesi işlemleri daha güvenli ve kolay bir şekilde yapmalarını sağlayacak.

Circle, borsanın Bitso Shift girişiminin bir parçası olarak sınır ötesi işlem için gerekli alt yapıyı sağlıyor. Dünya Bankası verilerine göre ABD, Meksika’nın en önde gelen ticaret ortaklarından birisi. Meksika Merkez Bankası’na göre, 2020’de Meksika ABD’den 40 milyar dolarlık havale almış durumda.

bitso uluslararasi islemler icin circle entegrasyonu getirdi 2

Bitso, Circle Entegrasyonu ile Sınır Ötesine Açılıyor

Bitso ve Circle arasında yeni bir entegrasyon oluşturuldu. Bu yeni girişim, USD coin (USDC) stablecoin’i işleten ödeme hizmetleri şirketi Circle’ın ödeme çözümlerini dahil ederek, kullanıcıların yerel banka havaleleri yoluyla para yatırma ve çekme yapmalarına ve ABD veya Meksika’ya ödeme yapmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, kullanıcıların Meksika pesosunu ABD doları destekli sabit paralara dönüştürmelerine de izin veriliyor.

Bitso tarafından sağlanan bilgilere göre, ABD doları cinsinden banka hesaplarına erişim şimdilik yalnızca Meksika’nın kuzey sınır bölgesinde yaşayan Meksikalılar için geçerli.

Bitso’nun kurucu ortağı ve CEO’su Daniel Vogel konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Meksikalı serbest çalışanların ve işletmelerin küresel dijital ekonomide gelişmelerini destekleyecek düzenlenmiş, düşük maliyetli bir ürün sunmak için Circle ile ortak olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala