bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,952.87 1.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.77 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 592.78 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 136.39 4.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518887 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458749 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146106 2.69%

Bank of America, Metaverse’ü Kripto için Fırsat Olarak Görüyor

bank of america metaverseu kripto icin firsat olarak goruyor 2

Metaverse kavramı artık teknoloji dünyasında sık sık gündeme gelmeye başladı. Öyle ki metaverse kavramını kripto endüstrisinin geleceği olarak görenler var. Bank of America stratejisti Haim Israel‘de böyle düşünüyor. Haim Israel, metaverse’ün Blockchain teknolojisi için büyük bir fırsat yaratacağına inanıyor. Ayrıca, finansal işlemler için yaygın olan kripto para birimlerinin de benimsenmesini kolaylaştırdığı düşünüyor.

Bunun yanında Haim Israel; Tether (USDT)  ve USD Coin (USDC) gibi stabilcoinlerin daha fazla hakimiyete sahip olabileceğini vurguladı.

Bank of America: Metaverse Kripto Endüstrisi için Büyük Fırsat

Bank of America stratejisti Haim Israel bir röportajında; Metaverse’ü kripto para endüstrisinin toplu olarak benimsenmesinde önemli rol oynayacak bir araç olarak gördüğünü söyledi:

Kesinlikle bunun çok büyük, büyük bir fırsat olduğuna inanıyorum. Bu ekosistemin tamamı için kesinlikle büyük bir fırsat olacak doğru platformlara ihtiyacınız var.

bank of america metaverseu kripto icin firsat olarak goruyor
Bank of America genel müdürü ve stratejisti Haim Israel

Bu açıklamalarına ek olarak Haim Israel ayrıca Metaverse’ün kripto para birimlerini para birimi olarak kullanmaya başlayacak yer olarak tanımlıyor. Ancak Bitcoin‘in, Ethereum‘un ve diğerleri gibi mevcut dijital varlıkların bu rolü yerine getiremeyecek kadar değişken olduğunu düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala