bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,290.23 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.41 0.21%
bnb
BNB (BNB) $ 610.77 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 143.63 2.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530385 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47712 0.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15092 0.30%

Aptos Labs, MoonPay ile Ortalığını Duyurdu

Aptos Labs MoonPay ile Ortaligini Duyurdu

Blockchain sektöründe hemen hemen her gün yeni bir ortaklık ile karşılaşmak oldukça normal bir hâle geldi. Öyle ki sektörün içerisinde bulunduğu zor durum dahi gelişimin hızını kesmeye yetmiyor. Bu noktada projelere kendi roadmap’leri üzerinde aktif olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Son olarak bir ortaklık haberi de Aptos Labs ve MoonPay’den geldi. Layer 1 ağı Aptos, MoonPay ile entegrasyon için el sıkıştı.

Aptos Labs, MoonPay ile Ortalığını Duyurdu

Aptos Labs, MoonPay ile Yeni Entegrasyon için Ortak Oldu

Aptos Blockchain ağı, geçmiş genlerinde bulundurduğu Meta’nın gözü yaşlı projesi Diem ve Libra’nın kodları ile başarılı gelişimini sürdürüyor. Her ne kadar zaman zaman topluluk tarafından eleştiri yağmuruna tutulsa da çalışmalarını sürdüren ağ, yeni bir ortaklık daha kurarak ekosistemini biraz daha genişletmiş oldu.

MoonPay ile gerçekleştirilen bu yeni ortaklık ile birlikte duyurulan yeni entegrasyon, MoonPay’in teklifleri aracılığıyla Aptos ekosistemine katılmayı kolaylaştıracak.

Konu hakkında açıklama yapan MoonPay başkan yardımcısı Bree Blazak şu ifadelere yer verdi:

“Büyüyen Aptos ekosistemiyle ilk olarak Petra cüzdanı aracılığıyla entegre olmak, özellikle Blockchain genişledikçe ve kullanımı arttıkça, misyonumuzu yerine getirmek için başka bir adım”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala