bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,674.52 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.14 4.15%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 130.09 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502242 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440348 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138612 2.25%

Vera IDO Lansmanı NFT Endüstrisini Etkileyebilir

vera ido lansmani nft endustrisini etkileyebilir

NFT varlıkları için merkeziyetsiz finans çözümleri sağlamayı amaçlayan açık bir finansal platform olan Vera, yerel token’ları için ilk merkeziyetsiz teklifini (IDO) başlatacak. $VERA IDO’su, Polkastarter’da 21 Eylül‘de gerçekleşecek.

Vera, herhangi bir NFT uygulaması için merkeziyetsiz bir finansman, kiralama, borç verme, satıcı koruması ve diğer temel finansal hizmetler sunan, NFT varlıkları için açık bir finansal platform. Vera’nın platformu açık kaynaklı ve Ethereum, Polkadot, Solana, Polygon veya Binance Smart Chain gibi herhangi bir Blockchain ağında basılan NFT’leri destekler. Vera’yı kullanarak, NFT pazar yerleri, oyunlar veya meta veri kaynakları gibi uygulamalar yeni gelir akışları oluşturabilir, kullanıcı deneyimlerini yeniden tasarlayabilir ve topluluklarını güçlendirebilir.

Vera 3 ay önce Animoca Brands ve Genesis Block Ventures gibi kilit destekçilerden 3 milyon dolarlık bir finansman turunu başarıyla gerçekleştirmişti.

Yenilikleri başlatmak için tamamen merkeziyetsiz bir protokol olan Polkastarter, $VERA IDO’nun gerçekleştirileceği platform olacak. Platformun kullanıcıları, güvenli ve uyumlu bir ortama katılabilecek ve mevcut ERC-20 standardının hem içinde hem de ötesinde varlıkları kullanabilecek.

Vera Labs’ın CEO’su Denis Lam, konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Polkastarter ile yaklaşan IDO’muza hazırlanırken, ekibimiz topluluğumuzdan bu kadar erken destek ve ilgi görmekten büyük onur duyuyor. Gelişmekte olan NFT ve DeFi alanında küresel düşünce liderlerinin rehberliğine ve desteğine sahibiz. Ekibimize duydukları tam güven ile, projemizin misyon ve vizyonunu gerçekleştirmek ve projemizin uzun vadeli başarısını sağlamak için her zamankinden daha odaklı ve kendimizden eminiz.”

Vera Hakkında

Vera, NFT için en güçlü açık finansal platformlardan birisidir. Merkeziyetsiz finansman, kiralama, borç verme ve diğer kritik finansal hizmetler ile NFT pazar yerleri, oyunlar ve uygulama hizmetleri sunuyor. 

2021’de kurulan ve Blockchain oyunlarında ve NFT’lerde endüstri lideri olan Animoca Brands ve Axie Infinity, Open Sea, Dapper Labs, CryptoKitties’in kilit yatırımcısı olan Animoca Brands gibi önemli merkeziyetsiz FinTech yatırımcıları tarafından desteklenen Vera, evrensel olarak her yerde herkesin kullanımına açık, güvenli ve güçlü NFT finansal ürünleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala