bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

Vesper Finance’ten Türünün İlk Örneği Olacak Benzersiz Bir Ortaklık (Sponsorlu)

image1 3 1

Türünün ilk örneği olan bu ortaklık, fon oluşumunu, yönetimi ve ilgili ilk pazarlamayı dengelemek için Vesper topluluğuna ilk yıl, fon başlatmanın tek başına maliyetleri ile beraber finansal bir hibe karşılığında %25’lik bir kar payı verecektir. 

Vesper Finance, kripto varlıklarınız için Ethereum tabanlı bir DeFi ekosistemi ve büyüme motorudur. Vesper, erişilebilirlik, optimizasyon ve uzun ömürlülüğe odaklanan bir dizi verim üreten ürün sunar. Vesper’ın kurucu ortakları; Jeff Garzik, Bitcoin koduna üçüncü en büyük katkıyı yapan bir girişimci ve yazılım mühendisidir. Jordan Kruger, Dijital Ticaret Odası’nda araştırmacı olan Vesper Finance’in CEO’su. Matthew Roszak, Amerikalı bir milyarder, risk sermayedarı ve kripto para yatırımcısıdır.

Kısa bir süre önce, Vesper küresel bir elçi programı başlattı ve şimdi de Türkiye elçisi var. Twitter’daki @vesperturkey hesabı Vesper Finance’in en son güncellemelerini Türkçe olarak takip edebileceğiniz bir yer.

Blockforce Capital ise, blockchain ve kripto para endüstrisine yatırım yapmak için risk yönetimli yatırım fonları ve nicel çözümler sunan yenilikçi, ABD merkezli bir varlık yönetimi firmasıdır.

Blockforce Capital’in CEO’su Eric Ervin “Vesper, yatırım danışmanlarının, aile ofislerinin ve diğerlerinin gelip yatırım yapma güvenine sahip olmalarını sağlayacak ilk DeFi platformlarından biri olacak” diyor.

Bu ortaklıkla Blockforce Capital, “Dijital varlıklara yatırım yaparak ve bu getirilerin Vesper havuzlarına katılarak, VSP’ye (Vesper’ın likidite tokeni) hem sahip olup hem de stake edip artırarak ve riske göre ayarlanmış yüksek getiriler elde etmeye çalışarak yeni bir fon yaratmayı amaçlıyor. Daha az ölçekli olarak da, $VSP için merkezi olmayan borsalarda likidite sağlamış olacak”.

image3

Şu anda Vesper Finance, varlıkları yatırabileceğiniz ve kolayca faiz kazanabileceğiniz WBTC, ETH, USDC, LINK ve VSP (yerel token) getiri üreten havuzlara sahiptir.

  • Bu, vesper.finance ana sayfanın bağlantısıdır.
  • Bu, Türk toplumu için cüzdanlarını kolayca bağlayabilecekleri ve platformu Türkçe olarak kullanabilecekleri https://app.vesper.finance/tr uygulama bağlantısıdır.
image4

Ek olarak, kullanıcılar artık VesperDev uygulamasındaki UNI ve USDT beta havuzlarına erişebilir. Başlangıçta, her iki havuz da Compound ile arayüz oluşturacaktır. Ardından, havuz varlıklarını kısa süre sonra Compound ve Aave arasında bölerek v3 çoklu strateji mimarisini gösterecek.

Yaklaşan gelişme; Temmuz sonunda beklenen Vesper Earn, “Programlanabilir Getiri” dediğimiz durumu sağlar. Vesper Earn, kullanıcıların token [x] yatırmasına ve [y] kazanmasına olanak tanır. Örnek olarak; $ETH veya $WBTC yatırın, USDC, USDT gibi günlük stablecoin kazanın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala