bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

2023’ün En İyi 10 Bulut Madenciliği Yazılımı (Sponsorlu)

2023un en iyi 10 bulut madenciligi yazilimit

Bir bulut madenciliği platformu programı, yatırımcıların donanım satın almadan ve bakımını yapmadan Bitcoin veya diğer kripto para birimlerini madencilik yapmasına olanak tanıdığı için daha fazla kar elde etmeyi düşünmeye değer. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar, bulut madenciliği hizmet sağlayıcılarının hizmetlerini kullanabilir ve donanım satın alma ve çalıştırma zahmetine girmeden para kazanabilir.

Bulut madenciliği yazılımı, bulut madenciliği ile ilgilenen herkese yardımcı olabilir. Bulut madenciliğine yatırım yapmak istediğinizde, ancak sonuca şüpheyle baktığınızda bir yazılım programını düşünebilirsiniz. Çoğu yazılım programı iyi donanımlı olduğundan, bunları kullanırken bulut madenciliğinden daha fazla kar bekleyebilirsiniz. Madencilik ödülleri alırken paradan ve zamandan tasarruf etmek için bir yazılım programı kullanabilirsiniz. İşte değerlendirmeniz için en iyi on bulut madenciliği platformu. Bu programları kullanırken donanım bakımı ve kurulumu için harcama yapılmıyor.

1-Genel Olarak En İyi Madencilik Platformu Gbitcoin’ler

Gbitcoins, 2016 yılında kurulmuş güvenilir bir bulut madenciliği şirketi olarak karşımıza çıkıyor. ABD merkezli bu yazılım programı, kullanıcı dostu çözümleri ve etkinliği açısından listenin başında yer almaktadır. Gbitcoins, en iyi hash sağlayıcılarından biridir ve Bitcoin madenciliği için gelişmiş teknik çözümler sunduğu için takdir edilmiyor.

Kanada, Norveç ve İzlanda’da veri merkezleri vardır. Bugün dünya çapında 4.900.000’den fazla kullanıcısı var. Tüm bunlar, bu bulut madenciliği platformunun güvenilirliğini ve verimliliğini kanıtlıyor. Ayrıca, yirmi dört saat çevrimiçi yardım alacaksınız ve günlük 15 dolarlık bir paketi ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. Günlük otomatik ödemeler, yeni başlayanlar için dikkate almaya değer. Deneyimli ve ilk kez yatırımcılar, bu yazılımı kullanırken istenen tüm desteği ve faydaları alacaklardır.

Artıları

Herkes için 15 dolar kayıt bonusu
Güç ve genel gider maliyeti yok
Kripto sözleşmelerinde sonsuz seçenekler
Günlük otomatik ödemeler
DDoS ve SSL koruması

2023un en iyi 10 bulut madenciligi yazilimir
  1. Hash

NiceHash, yeni başlayanlar için bulut madenciliğini kolaylaştırmak için basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Donanım türünü seçebilir ve ardından yazılımı indirebilirsiniz. Yapılandırmayı birkaç tıklama ile yapabilirsiniz. Kolay olacak ve bunu herhangi bir uzmanlık gerektirmeden yapabilirsiniz. Bununla bittiğinde, yazılım madencilik işlemlerini sizin için optimize edecektir. Daha da önemlisi, ayarda herhangi bir değişiklik yapmadan otomatik olarak çalışacaktır. İlk kez yatırım yapacaklar için mükemmel olabilir.

Artıları
Kullanıcı dostu arayüz
Mobil uygulama kullanılabilirliği
Kurulum birkaç tıklama ile kolaydır

Eksileri
Yalnızca Bitcoin madenciliğini destekler
Ödemelerde %2 ücret

  1. EKO

Ecos, kullanıcıların madencilik donanımı ve elektrik kiralamasına ve bulut madenciliği sözleşmeleri satın almasına olanak tanıyacak. Ecos, donanımı ve yardımcı programı kontrol ettiğinden, toplam maliyeti önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Ayrıca, yerleşik kârlılık hesaplayıcısını kullanabilir ve kazancınızı tahmin edebilirsiniz. Kripto madenciliği için tek duraklı bir çözüm olarak çalışacaktır.

Artıları
Mutlak bir bulut tabanlı çözüm
Hem donanım hem de elektrik avantajları sunar
Bulut sözleşmeleri satın alabilirsiniz

Eksileri
Kâr hesaplayıcısı hatalı olabilir
BTC’nin gelecekteki fiyatı kârınızı belirleyecek

  1. CGMiner

Açık kaynaklı bir madencilik aracıdır ve Bitcoin için en iyi madencilik yazılım programlarından biridir. Yazılım, farklı madencilik kurulumlarında ve işletim sistemlerinde çalışabilir. Açık kaynak yazılım olduğu için istediğiniz zaman değiştirme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Ayrıca kullanımda herhangi bir sınırlama olmayacaktır.

Artıları
Birden fazla kripto para birimini destekler
Farklı kurulumlarda çalışır
Birçok donanım türüyle uyumlu

Eksileri
Yeni başlayanlar için uygun değil
Windows 10’da uyumluluk sorunları olacak
Komut satırı arayüzü

  1. BFGMiner

BFGMiner, GPU Uyumlu değildir, ancak bu son derece özelleştirilebilir yazılım programında FPGA ve ASIC madencilik teçhizatlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, yatırımcıların aynı anda birçok kripto para birimini madencilik yapmasına olanak tanır. Saatleme hızlarını, yapılandırılabilir fan hızlarını ve boşta iş parçacığı kontrolünü takdir edeceksiniz.

Artıları
Son derece özelleştirilebilir ve uzaktan erişim
Birçok kripto para birimini destekler
Raspberry Pi üzerinde çalışır

Eksileri
2018’den güncelleme yok
Komut satırı arayüzü

  1. Çoklu Madenci

MultiMIner, lisans kısıtlaması olmayan açık kaynaklı bir madencilik programıdır. Bu yazılım programına GitHub üzerinden erişebilir ve benzersiz madencilik taleplerinizi destekleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Kolay kullanıma yardımcı olacak bir grafik arayüze sahiptir. MultiMiner ve BFGMiner’ın yaratıcısı aynıdır. Ayrıca, önceki gibi son derece özelleştirilebilir.

Artıları
BFGMiner madencilik motoruna sahiptir
Son derece özelleştirilebilir ve grafik arayüz
Açık kaynak programı
GitHub’da mevcut

Eksileri
Linux veya Mac ile uyumluluk sorunları olabilir.
Gelişmiş ayardan yoksun

  1. Kryptex Minder

Kryptex Minder, arka planda çalışan benzersiz bir kripto para madenciliği programıdır. Bu yazılımı Bitcoin ve diğer kripto madenciliği için düşünebilirsiniz. Bilgisayarın işlem gücünü kullanacaktır. Daha da önemlisi, Windows’ta kayıtlı bir hesapla ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kısacası, herkes için en iyisi değil.

Artıları
Bilgisayarınızın arka planında çalışır
Farklı kripto para birimlerini destekler
Otomatik madeni para değişiminden maksimum fayda
İlham verici ödeme yöntemleri

Eksileri
Temel donanımla uyumlu değil
Yüksek para çekme ücretleri

  1. Kolay Madenci

EasyMiner adını haklı çıkarıyor ve kripto madenciliği ile ilgilenenler için kolay bir çözüm oluşturuyor. Kullanıcıların birkaç tıklamayla Litecoin ve Bitcoin madenciliğine başlamasını sağlar. Ayrıca, bu açık kaynaklı yazılımı indirmek ücretsizdir. Bu yazılımı kullanırken madencilik ekipmanınızı tanıyabilirsiniz. Daha fazla başarı için ayarı optimize edebilirsiniz.

Artıları
Birden fazla kripto para birimini destekler
Basit arayüz
Etkinleştirme, otomatik madenciliği sağlar

Eksileri
Yalnızca GPU ve CPU madenciliğini destekler
güncellenmedi

  1. Madenci

Awesome Miner, kullanıcıların birden çok havuzu ve teçhizatı yönetmesini sağlar. Üstelik her şeyi tek bir panodan halledebilirsiniz. Bu yazılımı kullanırken, tüm FPGA ve ASIC cihazları için kapsamlı bir kontrol paneline sahip olacaksınız. Tümüne tek bir yerden erişebildiğinizde performansınızı optimize edebilirsiniz. Ayrıca, GPU’nun fan hızı, saat hızı, karma gücü ve sıcaklık gibi özelliklerini izlemek için web tabanlı bir arayüze sahiptir.

Artıları
CPU, GPU ve ASIC cihazlarıyla çalışır
Elliden fazla yazılım programını destekler
özelleştirilebilir

Eksileri
Yeni başlayanlar için uygun değil

  1. BitDeer

BitDeer, kullanıcıların en iyi madencilik havuzlarından doğrudan para yatırmasına olanak tanır. Kripto madenciliği için değerlendirebileceğiniz güvenilir bir platformdur. Yazılım, daha fazla kar elde etmek için özelleştirilmiş madencilik çözümleri sunar. Ayrıca, gerçek zamanlı analitik alacaksınız ve herhangi bir riskten kaçınabileceksiniz. Tüm kullanıcılara kolay erişim sağlamak için iOS ve Android cihazlar için bir mobil uygulaması vardır. Kullanıcılar ayrıca bilgi işlem güçlerini kiralayabilir ve daha fazlasını yapabilir.

Artıları
Düzenli güncellemeler ve günlük ödemeler
Otomatik yeniden yatırım seçeneği
Birden çok madeni parayı destekler

Eksileri
Müşteri desteğinin iyileştirilmesi gerekiyor
Yeni başlayanlar için pahalı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala