bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,256.95 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,243.07 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 595.25 1.13%
solana
Solana (SOL) $ 140.44 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518416 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464255 0.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147251 1.31%

Tectum’la BTC işlemleri artık daha güvenli ve düşük maliyetli

2023 12 08 15.09.49

Tectum, kripto dünyasının önemli bir ismi olarak dikkat çekiyor. Şirket, saniyede 1.3 milyon işlem ve blok ile dünyanın en hızlısı olarak kendini kanıtlamış durumda. Tectum’un sunduğu Softnote (NDFT) çözümü, BTC işlemlerini anında, düşük maliyetli, anonim ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenize imkan tanırken cüzdan gereksinimini ortadan kaldırıyor. Bu nihai Bitcoin katmanı 2 çözümü, kripto dünyasında büyük bir devrim niteliği taşıyor.

Tectum’un Bitcoin softnotları, Monero ve Zcash’ten daha özel ve anonim olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, BRC20 Softnote sıralamaları Bitcoin mem havuzunu tıkamıyor ve NFT’leri ucuz, anında ve değişmez hale getiriyor. Aynı zamanda gigabaytlarca dosya saklamak için blockchain üzerinde ideal bir çözüm sunuyor.

Tectum, itibari para sınır ötesi havalelerin anında yapılmasını ve ücretlerin yüzde 0i,1’e kadar düşürülmesini sağlayarak SWIFT sisteminin yerini alıyor. Ayrıca Tectum’un blokzinciri herhangi bir ERC20 veya BEP20 tokenını anında işlemlere ve düşük ücretlere köprüleyen ilk üçüncü nesil bir ağ. 

$TET token’, kullanıcılarına birçok büyük fayda sunuyor. Bunlar arasında Softnote basma, işlem ücreti ödeme, erken özel satış erişimi, node staking ve Tectum dApps kullanımı yer alıyor. Tectum’un Bitcoin Softnote’ları, bir CEX üzerinde listelenen ilk DAO olmayan Bitcoin katman 2’si olarak tarihe geçecek.

Tectum, yakın gelecekte büyük duyurular yapmayı planlıyor ve ilk 10 BRC20 Softnote’unu basarak büyük bir adım atmış durumda. Ayrıca, Softnote cüzdanı Çin’deki benimsenmesini artırmak amacıyla Mandarince yeniden kaleme alındı. 

Tectum’un sunduğu Bitcoin Softnote’lar, kripto dünyasında büyük bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bitcoin ETF’lerinin onaylandığı bir dönemde, şirketlerin Bitcoin’i ölçeklendirmek için Bitcoin Softnote’larına ihtiyacı olacak. Softnote basmak için $TET tokenlarını edinin ve 1 Aralık’ta XT borsasında listelenen bu güvensiz Bitcoin katman 2’sinin keyfini çıkarın.

$TET tokenları ise 4 Aralık’ta XT borsasında listelenecek, bu tarihi kaçırmayın!,

Bize ulaşın: https://bit.ly/tectumtr

Whitepaper için: https://bit.ly/tectumtrwp

Telegram: https://t.me/+bsc1AJFLSqw4MDYy

X: https://bit.ly/tectumxtr

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala