bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,947.60 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.56 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 592.83 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 146.79 0.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516167 2.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455952 1.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148742 0.10%

Velodrome’dan Coinbase’in Base ağına yenilik

velodromedan coinbasein base agina yenilik

DeFi dünyasında liderliğini sürdüren Velodrome, Coinbase‘in Base Ağında yeni bir borsa platformu olan Aerodrome’u tanıttı. Bu hamle, merkezi olmayan finans sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Aerodrome, Velodrome’un Çok Zincirli DEX Stratejisinin Yeni Adımı

OP Mainnet üzerinde bir dev olarak tanınan ve hem maliyet hem de gelir açısından öne çıkan Velodrome Finance, Aerodrome isimli yepyeni bir DEX ile piyasaya geliyor. Bu yenilikçi borsa, Coinbase’in Layer 2 Base ağını kullanarak hizmet verecek ve 20’yi aşkın iş ortağının desteğiyle sektöre adım atacak.

Velodrome, OP Mainnet’te etkileyici bir başarıya imza atarak 194 milyon dolarlık bir değere ulaştı. Ekibin ifadelerine göre, “volan” isimli özel DeFi teşvikleri aracılığıyla, OP Mainnet’teki başarılarını Base ağında da tekrarlamayı planlıyor. Bu, likidite ve değer transferinde önemli bir payı hedefliyor.

Projenin başındaki isim Alexander Cutler, bu yeni adımla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Velodrome, OP Mainnet’te likidite katmanlarının benzersiz avantajlarıyla öne çıktı. Aerodrome ile Base ağında da bu başarımızı sürdürmeyi planlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala