bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,032.69 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.74 1.10%
bnb
BNB (BNB) $ 576.26 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 161.59 8.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514981 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452378 2.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153012 0.55%

Donald Trump’tan kripto sinyali

donald trump nft kripto

ABD başkan adayı Donald Trump, yürüttüğü seçim kampanyasında bağışların kripto para ile yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Kripto sektörünün de yakından takip ettiği ABD seçimlerine çok az bir süre kaldı. ABD Başkanı Joe Biden ile eski başkan Donald Trump arasında çekişmeli geçeceği düşünülen seçimler, 5 Kasım 2024 tarihinde yapılacak.

Seçimlere hazırlanan ve bir yandan da hakkında açılan davalarla uğraşan Donald Trump, geçtiğimiz günlerde kripto paralar ile ilgili sinyal verdi. Trump, kampanyasına kripto bağışı yapılabilmesini mümkün kılacağını söyledi.

donald trump kripto

Donald Trump kripto ile oldukça yakın

Başkan adayı Donald Trump, duruşmadan izinli olduğu günde bir grup NFT alıcısıyla bir araya geldi. Trump, NFT’lerinin alıcılarına yaptığı konuşmada, kampanya bağışlarının kripto olarak kabul edilme olasılığını gündeme getirdi.

The Block’un haberine göre, Frank Degods tarafından X’e yüklenen birden fazla videoda, Trump’ın kripto para hakkında konuştuğu görüldü. Trump, NFT sahipleriyle buluşmasında, “Siz yapamazsanız, ben yapmanızı sağlayacağım,” yorumunda bulundu. The Block’a göre, bu kripto bağışının bir sinyali oldu.

Trump, etrafını saran kalabalığa, mevcut başkan Biden’ın kripto paranın ne olduğunu bilmediğini söyledi. ABD’deki seçimleri kazanacağı düşünülen Trump, “Eğer kriptoyu herhangi bir biçimde seviyorsanız ve birçok farklı biçimde geliyorsa, eğer kriptodan yanaysanız, Trump’a oy verseniz iyi edersiniz” şeklinde yorumda bulundu.

Trump, duruşmadan izinli olduğu bir günde, “Mugshot Edition” NFT’lerinin alıcılarıyla tanışmak ve yemek yemek için düzenlediği bir toplantıda bu sözleri söyledi.

Axios’un yemek davetiyesinin bir kopyasına dayandırdığı haberine göre, yemeğe davet edilenler, her biri 99 dolar olan 47’den fazla NFT’yi tek tek satın aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala