bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Türkiye’nin İlk Metaverse Kulübü – Siz Ne Dersiniz?

Bu hafta BTCHaber TV olarak bu hafta Bahçeşehir Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerine teknoloji, metaverse ve Blockchain hakkında sorular yönelttik. Öğrencilere Blockchain teknolojisi hakkında “Siz Ne Dersiniz” diye sorduk.

Siz Ne Dersiniz?

Üniversite öğrencileri Türkiye’nin ilk metaverse kulübünü kurduklarını söyledi. Bahçeşehir Üniversitesi’nde bilgisayar mühendisliği öğrencileri konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse üzerinde bir sürü şey yapabiliriz. meteoroloji Üzerinde birçok farklı şey ile çalışabiliriz bu mekanların kutlanması olabilir. veya oradaki Kripto paraların yeni bir internet sitesi geliştirilecek bu Web3 sistemi olarak geçiyor. Yani bunun üzerine çalışmalar yapılabilir yani son olarak çok farklı alanlarda çalışma alanı yaratabilir.

turkiyenin ilk metaverse kulubu siz ne dersiniz 2

Röportajın devamında öğrencilere “Maaşınızı kripto para ile almak ister misiniz?” diye soru yöneltildi: Öğrenciler şu şekilde yanıtladı:

Yani gördüğüm üzere ve çevremizden bakacak olursak yani kripto paralar uzun süredir yükselişe geçti kullanım açısından çok yaygınlaştı hani buna en yakın olarak kendi ailemden ne görebiliyorum yani kripto parayı ben mezun olduktan sonra almama gibi bir şansım yok. Yani artık her şey buna bağlı olacağını düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala