bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,726.54 3.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.13 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 548.76 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 134.58 4.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497127 0.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450672 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148655 5.52%

LUNA Coin’in Düşüşünü Duydunuz Mu? 

Siz Ne Dersiniz programının yeni bölümünde bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara Beşiktaş’te sokak röportajımızda insanlara, LUNA hakkındaki düşüncelerini sorduk.

İnsanların Luna Hakkındaki Düşünceleri

Sokak röportajımızın bu bölümünde Saimcan ile Beşiktaş’ta sokaklarında insanların, LUNA hakkında düşüncelerini sordukRöportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Genel olarak piyasalarda düşüş yaşandığını biliyorum. fakat genel anlamda kripto para piyasası hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim. Ayrıca belirtmem gerekirse herhangi bir yatırımım da şu anda yok. Çünkü yatırım yapacak bir param yok.

Röportaj veren kişilerden bir başka kişi ise şu şekilde konuştu:

LUNA’yı hiç duymadım ama sosyal medya da görmüştüm birkaç kez. Tabii ki altcoinlere falan hakim değilim ama az çok ne olduklarını biliyorum. Bunun yanında yatırım yapmıyorum. En çok ismini duyduğum kripto para birimleri ise Bitcoin ve Ethereum. Bunun yanında şöyle diyebilirim her şey zirveye ulaştığında illaki bir düşüş yaşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala