bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,933.00 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.87 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 582.96 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 186.47 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632187 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652272 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21972 20.21%

Kiranızı Kripto Para ile Ödemek İster Misiniz?

Siz Ne Dersiniz programının yeni bölümünde bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara “kira kripto para ile ödemek ister misiniz?” Sorusunu yönelttik.

Kripto Paralar ile Kira Ödemek İster Misiniz?

Sokak röportajımızın bu bölümünde Saimcan ile Kadıköy sokaklarındaki insanlara kiranızı kripto para ile ödemek ister misiniz şeklinde bir soru sorduk. Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Kiramı kripto paralarla ödemeyi isterdim. Zamanında iPad pro almıştım Bitcoin ile. Şimdi fabrikasını alırdım ama diğer kripto para birimlerini zamanla kullanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. iPad’i 0,1 Bitcoin ile satın almıştım. Hayatımda aldığım en pahalı iPad, torunuma bırakacağım.

Röportaj veren kişilerden bir başka kişi ise şu şekilde konuştu:

Biz Türk lirasını bulamıyoruz. Bu ekonomik şartlarda kripto parayı nereden bulacağız. Milyonlarca insan var ceplerinde beş para yok. Durum maalesef bundan ibaret. Kripto para varsa öderiz. İnsanlar nasıl dolarla euroyla ödüyor, kripto parayla da öderiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala