bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Elon Musk’ın Twitter’ı Satın Alması BTCHaber TV Sokak Röportajı 

Mecidiyeköy’de sokak röportajımızda insanlara, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında neler düşündüklerini sorduk.

İnsanlar, Elon Musk’ın Twitter’ı Satın Alması Hakkında Ne Düşünüyor?

Sokak röportajımızın bu bölümünde Saimcan ile Mecidiyeköy sokaklarında insanlara, “Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında ne düşünüyorsunuz” diye sorduk.

Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Sosyal medya, çağımızın en büyük iletişim aracı. Elon Musk, yatırımlarına devam ediyor. Twitter çok büyük bir platform. Ama ben zaman içinde bu yatırımın karlı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Twitter ve sosyal medyayla alakalı her gün gündem değişebiliyor. İnsanlar her şeyden çabuk sıkıldığı gibi Twitter’dan da sıkılacaklar. Bence Elon Musk yıllar sonra bu yaptığı yatırımdan pişman olacak. Sosyal medyayla alakalı çok bir gelecek görmüyorum.

Röportaj veren kişilerden bir başka kişi ise şu şekilde konuştu:

Ben uzay mühendisiyim yazılımcılık yapıyorum. Elon Musk’ı severim. Twitter’ı almış hayırlı uğurlu olsun. Elon Musk ile birlikte Mars’a giderim. O gidip gelmemek istiyor ama ben geri gelirim. Orada yaşayamam. Bir iki gün tatil yapar gider gelirim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala