bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,265.95 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.46 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 600.63 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 138.54 2.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513591 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46292 1.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147808 0.51%

Turkcell, Metaverse’de Mağaza Açmaya Hazırlanıyor

turkcell metaversede magaza acmaya hazirlaniyor

Bilindiği üzere metaverse kavramı gün geçtikçe büyümeye devam diyor. Hal böyle olunca birçok şirket bu alanda kendisine yer bulmaya başladı bile. Bu kez metaverse dünyasına giriş yapan şirketler arasına Turkcell de dahil oldu.

Turkcell’den Metaverse Hamlesi

Birçok büyük şirket metaverse‘de yerini alamaya başladı. Bu kez bir adımda Türkiye’nin önde gelen iletişim şirketi Turkcell‘den geldi. İHA’nın haberine göre; Turkcell, teknolojik gelişmeler kapsamında metaverse dünyasındaki ilk mağazasını hizmete açılmayı planlıyor.

turkcell metaversede magaza acmaya hazirlaniyor 2

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şirket olarak, mağazacılıkta da doğru yerde ve doğru zamanda kullanıcılarımıza ulaşabilmek amacıyla her ortamda bulunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’de de yer alacağız. Şirket kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Turkcell mağazanın yanı sıra teknoloji zirvelerini de metaverse dünyasına taşımayı düşünüyor. Bunun yanında İnsan Kaynakları alanında şirketin iş ilanları, işe alım ve oryantasyon süreçlerinin de bu ortamda yürütülmesini hedefliyor.

Son olarak metaverse dünyasında adım atan diğer şirketlere bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala