bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

Taiyi Group, Metaverse Planları için Huoxun’u Satın Aldı

Taiyi Group Metaverse Planlari için Huoxunu Satin Aldi

Çin kripto paraları yasaklamış olabilir ancak bu diğer Blockchain teknolojilerini yasakladığı anlamına gelmiyor. Öyle ki Çin son dönemde metaverse odaklı çalışmalarını hızlandırdı. Çinli şirketler, dikkatlerini giderek daha fazla metaverse alanını geliştirmeye odaklanıyor. Yukarıdan aşağıya devlet kontrolüne olasa da şirketler hem donanım hem de yazılıma büyük yatırımlar yapıyorlar. Taiyi Group da Huobi‘nin Huoxun adlı iletişim aracını satın alarak bu yatırımlara bir yenisini daha ekledi.

Taiyi Group, Metaverse Planları için Huoxun'u Satın Aldı

Taiyi Group, Huobi’nin Huoxun Kolunu Metaverse Planları için Satın Aldı

Taiyi Group, Huobi Group’un sosyal ürünü Huoxin’in satın alımının resmi olarak tamamlandığını duyurdu ve Huoxin’i, Çin yuanını daha da teşvik eden ve Metaverse’e odaklanan dünyanın ilk sosyal platformu haline getirmeyi planlıyor.

Taiyi Group, Blockchain teknolojisi araştırma ve geliştirme ve metaverse endüstrisinin uygulanmasına odaklanan kapsamlı bir teknoloji grubu olarak son dönemde aktif çalışmalar yürütüyor.

Bu son satın alımla birlikte Huoxin, şirketin metaverse optimizasyonunu tamamlamak ve ürün işlevlerini yükseltmekle görevlendirilecek.

İlk olarak 2018’de Huobi tarafından başlatılan anlık mesajlaşma ve sosyal platformu Huoxun’un her yıl Ar-Ge ve operasyonlara 100 milyon yuan’ın üzerinde yatırım yaptığı belirtiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala