bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Socios, Dijital Geliştirme Ajansı Wave ile Ortaklık Kurdu

socios dijital gelistirme ajansi wave ile ortaklik kurdu

Kripto para piyasasının hızla gelişim kaydetmesi ile beraber bu alandaki ortaklıklar da atış göstermiş durumda. Bu kez bir ortaklık haberi Socios platformu dijital geliştirme ajansı Wave ile ortaklık kurdu. Söz konusu olan ortaklık Socios’un resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Socios, Spor Odaklı Mobil Oyunlar için Wave ile Ortak Oldu

Socios.com, dijital geliştirme ajansı Wave ile kurduğu yeni iş ortaklığı ile birlikte büyüyen Fan Token sahipleri topluluğu için daha fazla fayda sağlayacak. İş ortaklığı küçük boyutlu 13 spor oyunundan oluşan bir paket ile başlayacak.

Socios.com ve Chiliz’in Baş Strateji Sorumlusu Max Rabinovitch konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 

Platformumuzdaki hayranlar için daha derin, daha oyunlaştırılmış bir ekip deneyimi yaratmak, Taraftar Token sahipleri için bir etkileşim ve ödül ekosistemi yaratma vizyonumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. günlük değer ve katılım nedenleri açısından kritik kitle. Bunu başarmaya lazer odaklıyız.

Max Rabinovitch ayrıca şu konuya dikkat çekti:

Wave’in uzmanlığı, özellikle spora ve taraftar katılımına odaklanmasıyla birleştiğinde, onları bizim için mükemmel bir oyun ortağı yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala