bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Silicon Valley Bank UK, Personeline İkramiye Dağıttı

silicon valley bank uk personeline ikramiye dagitti

ABD’nin en büyük bankalarından birisi olan ve geçtiğimiz haftalarda düzenleyici kurumlar tarafından kapatılan Silicon Valley Bank’ın oluşturduğu kaos ortamı devam ediyor. Silicon Valley Bank’ın İngiltere bölümünü satın alan HSBC, satın alım sonrasında Silicon Valley Bank UK personeline ikramiye dağıtma kararı aldı.

Silicon Valley Bank UK Personeline 15 Milyon Sterlinlik İkramiye

Silicon Valley Bank’ın İngiltere kolu olan Silicon Valley Bank UK, Bank of England (İngiltere Merkez Bankası) tarafından organize edilen bir kurtarma anlaşmasıyla iflasının önlenmesinden sadece birkaç gün sonra çalışanlarına milyonlarca sterlinlik ikramiye dağıttı.

silicon valley bank uk personeline ikramiye dagitti 2

Aktarılan bilgilere göre personellere yapılan ödeme, bu hafta başlarında Silicon Valley Bank UK bölümünü satın alan HSBC tarafından imzalandı. Kaynaklar, ikramiye havuzunu “mütevazı” olarak tanımladı ve yapılan ödemelerin 15 milyon sterlin ile 20 milyon sterlin arasında olduğunu dile getirdi. Son olarak ikramiye ödemelerinin HSBC’nin yeni yan kuruluşundaki yetenek tabanına olan güveninin bir işareti olduğunu ve alıcının kilit personeli elinde tutmaya yardımcı olmak için ödemelerin önceden kararlaştırıldığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala