bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Shiba Inu Topluluğu Kararlı: SHIB Yakımları Sürüyor

Shiba Inu Toplulugu Kararli SHIB Yakimlari Suruyor

Kripto paralar söz konusu olduğunda en önemli konulardan biri de şüphesiz arz. Bitcoin’in (BTC) yaklaşık olarak 21 milyon ile sınırlı arzı her ne kadar bu konuda örnek teşkil etse de bazı kriptolar bu arz sınırına uymadı. Başlangıçta oldukça büyük arzlar ile piyasaya sürülen bu kriptolar, son dönemde aktif olarak yakım yaparak bu işlemi tersine çevirmeye çalışıyorlar. Shiba Inu topluluğu ise bu konuda en aktif projelerden biri. Öyle ki SHIB yakımı her gün giderek artıyor.

Shiba Inu Topluluğu Kararlı: SHIB Yakımları Sürüyor

Shiba Inu (SHIB) Yakımları Hızla Artıyor

Shiba Inu‘nun arzı oldukça fazla ancak SHIB ordusu, elinden geldiğince çok SHIB yakmaya devam ediyor. Hafta sonu boyunca, büyük miktarda SHIB yakıldı. Yine de Pazar günü çıkarılan kriptoların nihai toplamı, bir önceki günden biraz daha azdı.

Yakma oranı yüzde 36 arttı ve geçtiğimiz hafta yaklaşık olarak 90 milyon SHIB yakıldı. Önde gelen Twitter hesabı Shibburn verilerine göre, son 24 saat içinde ısrarcı SHIB ordusu dolaşımdaki arzdan toplam 18.415.087 SHIB çıkarmayı başardı. Böylece yanma oranındaki artış yüzde 36’nın biraz üzerinde gerçekleşti. Bir gün önceki yüzde 900’lük artışla karşılaştırıldığında bu artış oldukça küçük görünüyor, ancak geçen hafta kırmızıda birkaç kez sıfırın altına düşmesiyle karşılaştırıldığında önemli olduğu anlaşılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala