bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Shiba Inu (SHIB) Brezilya’nın En Büyük Kripto Borsasına Geliyor

shiba inu shib brezilyanin en buyuk kripto borsasina geliyor

Shiba Inu (SHIB) küresel olarak popülaritesini hızla artırmaya devam ediyor. Özellikle son haftalarda birçok borsa tarafından listelenen meme token, son olarak Brezilya’nın en büyük kripto borsasında da listeleniyor. Brezilya merkezli kripto borsası Mercado Bitcoin, Twitter üzerinden SHIB’i listeleyeceğini duyurdu.

Shiba Inu’yu “2021 yılının en çok takip edilen token’ı” olarak tanılayan borsa, yarın SHIB işlemlerini açacağını açıkladı.

shiba inu shib brezilyanin en buyuk kripto borsasina geliyor 2

Shiba Inu, Artık Brezilya’nın En Büyük Borsasında

Mercado Bitcoin’in üst şirketi olan 2TM, Kasım ayı sonunda 50.3 milyon dolarlık yatırım aldıktan sonra işlemlerini genişleteceğini açıklamıştı. Ek olarak şirket, Japonya merkezli holding SoftBank’ın öncülük ettiği bir B Serisi yatırım turunda 200 milyon dolar yatırım aldıktan sonra faliyetlerini genişletmişti.

Bu yatırımlar sonrası son olarak SHIB’i de listeyelen alt şirketi Mercado Bitcoin’in bu hafta içinde Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT) ve Loopring (LRC) kriptolarını da işleme açacağını belirtelim.

Mercado Bitcoin borsasının Brezilya dışındaki kullanıcılara izin vermediğini de belirtmemizde fayda var. Ek olarak şirketin yakın vadede ülkesi dışında işlemlere açılmayacağını açıkladığını hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala