bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,234.41 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.78 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 596.21 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500602 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43722 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140653 2.80%

Shiba Inu Geliştiricileri DoggyDAO Lansmanını Duyurdu

Shiba Inu Geliştiricileri DoggyDAO Lansmanini Duyurdu

Popüler meme kripto para yeni nesil ürünlerini topluluğu ile paylaşmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce metaverse projesi Shiberse’ü duyuran Shiba Inu, son olarak topluluğunun üyeleri için merkeziyetsiz özerk bir organizasyon olan DoggyDAO‘nun ilk versiyonunu duyurdu.

Shiba Inu Geliştiricileri DoggyDAO ile Ürünlerini Genişletiyor

Shiba Inu Swap’ın resmi blog paylaşımına göre, ShibaSwap‘ta başlatılan DoggyDao, yalnızca topluluk oy haklarını etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda merkeziyetsizlik misyonumuza ve belirli alanlar üzerinde yetki/kontrol uygulayan eylemlere daha yakın bir yol sağlıyor.

Şu andan itibaren topluluk üyeleri, ShibaSwap’ın WOOF likidite havuzlarının bir parçası olacak belirli projeler ve ticaret çiftleri konusunda oy kullanabilecekler. Ek olarak yeni bir sürümün piyasaya sürülmesinin ardından ekip, yeni bir sürüme geçmeden önce topluluk geri bildirimlerini toplayacak.

Ek olarak kullanıcılar stake ederek elde edilebilecek tBONE token’larının yardımıyla bu oylarını kullanabilecekler. Her oylama oturumu ise beş gün sürecek. Topluluk iki haftada bir yeni ticaret çiftleri seçebilecek. Likidite havuzlarına ise toplamda 30 işlem çifti eklenecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala