bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

SHIB 500.000 İmza Toplandı! Robinhood Hala Sessiz

robinhood shiba inu toplulugu ile alay ediyor

Robinhood, sık sık Shiba Inu‘yu listeleyip listelemeyeceği konusuyla gündeme geliyor. Robinhood, Instagram hesabı üzerinden bir anket yayınladı. #ROBINHOODLEARN etiketiyle yayınlanan anketteki sorunun şıkları arasında Shiba Inu’ya da yer verildi.

Robinhood’un sorduğu soru, kripto para projelerinin gücünün nasıl belirlendiğiyle ilgiliydi. Şıklar arasında ise topluluk, Elon Musk ve SHIB detayı dikkat çekti.

Robinhood, ayrı bir paylaşım ile kripto para birimlerinin sahipleri, geliştiricileri, madencileri ve diğer kullanıcı gruplarından oluşan topluluklar kadar güçlü olduğunu açıkladı. 

SHIBA’nın Robinhood’da Listelenmesi İçin 500.000 İmza Toplandı

Popüler kripto varlık alım satım platformu Robinhood’a SHIBA kripto para birimini eklemek için Change.org’da bir imza kampanyası başlatılmıştı. Burada şimdiye 485.000 imza toplandı. 

shibanin robinhoodda listelenmesi icin yaklasik 500 000 imza toplandi 1

Robinhood tarafından gönderilen her tweet, SHIB ekleme çağrılarıyla dolup taşıyor. Bu yoğun ilgi ve talebe rağmen Robinhood hala ticaret platformuna Shiba Inu’yu eklemek için acele etmiyor. Şirket, ayrıca yakın zamanda meme kripto varlıklara dahil kullanıcıların altcoin satın alma işlemleri hakkında bir anket başlatmıştı.

Ancak Robinhood CEO’su Vlad Tenev, güvenlik endişelerini öne sürerek, platformun, SHIB’i listelemek için acele etmediklerini söyledi:

Genellikle yeni bir varlık ekleyen ilk kişi olmayacağız. Bir dizi katı kriterden geçtiğinden emin olmak istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala