bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

SEC, Ripple Davasında Keşif Süresini Uzatmak İstiyor

sec ripple davasinda kesif suresini uzatmak istiyor

SEC, Ripple davasında duruşma öncesi keşif aşamasını 2 ay uzatmaya çalışıyor. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Yargıç Analisa Torres’tan Ripple davası için 60 günlük bir keşif uzatması istedi. SEC halihazırda iki gün süren bir ifade alma ve tanık görüşmesi gerçekleştirmişti. Kurum, geri kalan ifadeler için ek süreye ihtiyacı olduğunu öne sürdü. Bununla birlikte, daha fazla tanığın ifadesinin alınmasını da istedi. 

SEC iki aylık uzatmayı keşif sorunlarının ele alınabilmesi için en adil ve verimli yol olarak niteledi:

“Özellikle SEC, mevcut tüm son teslim tarihlerini karşılamak için elinden gelenin en iyisini yaptığında, yıllarca süren ve milyarlarca dolarlık XRP satışını içeren bu durumda SEC’in gerçek kayıtları tam olarak geliştirme fırsatını kesmek ne adil ne de verimli.”

Ufukta Uzlaşma Görünmüyor

Gala Games’in genel danışmanı Jesse Hynes son gelişmeleri ele aldı ve bunların ufukta herhangi bir uzlaşma görünmediğinin sinyali olarak yorumladı:

“Bunlar anlaşma sağlamak isteyen birinin isteyeceği türden talepler değil.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala